Quinny buzz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.1.12 20:32

No myslela jsem 2011 ale to bude asi podobne. Mohla bys mi prosím přeměřit pokud ho máš doma kolik měří vnitřek korby na délku a na šířku? Vleze se tam treba půl roční mimi s fusakem?

• Citovat
  • Upravit
1165
23.1.12 20:35
Anonymní píše:
No myslela jsem 2011 ale to bude asi podobne. Mohla bys mi prosím přeměřit pokud ho máš doma kolik měří vnitřek korby na délku a na šířku? Vleze se tam treba půl roční mimi s fusakem?

doma už ho nemám, ale změřené ho mám má na délku cca 77 cm, na šířku v nejužším místě 28-30 cm.
Je to menší korbička, ale mě by se tam 6ti měsíční holčička vlezla. prostě žádnej koráb to není, ale to je většina korbiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 20:41

Takže není nějaká extra malá? To je dobře.Moc se mi ten kočárek líbí. A jak se ti jezdí se sportákem do kolika let se tak v něm vyspí dítě?? viděla jsem ho a zdá se mi celkem malý. a Jaký je košík je malý ?? máš tříkolku nebo čtyřkolku? Tašku na kočárek sis musela dokupovat?

• Citovat
  • Upravit
1165
23.1.12 20:47
Anonymní píše:
Takže není nějaká extra malá? To je dobře.Moc se mi ten kočárek líbí. A jak se ti jezdí se sportákem do kolika let se tak v něm vyspí dítě?? viděla jsem ho a zdá se mi celkem malý. a Jaký je košík je malý ?? máš tříkolku nebo čtyřkolku? Tašku na kočárek sis musela dokupovat?

No malá je, ale jako mě se tam malá vlezla v pohodě, ovšem jsou maminy, které prostě nadávají, že ne. není to kočár pro každou. Mám roční holčičku, jezdíme už se sporťákem, kde ve fusaku má místa dost a když jsem ji zkoušela posadit bez fusaku, tak tam teda plave, je teda drobnější 8,5 kg a 75 cm. Ovšem myslím, že do dvou let i více nám vydrží krásně, malá si v něm hoví, je pro nás obě útulný. Záleží na velikosti dítětě, ale zas ta malý mi nepřipadá! To trvdí maminky, které ho neměli )na fotkách to strašně klame) nebo maminky co měli děti obříky či jsou zvyklé na pořád koráb kočár ! Malá mi v něm normálně spinká :-) Košík není velikánský, ale nám stačí, chodím nakupovat akorát k nám do sámošky, kde prostě kupuji jen drobnosti a na další nákupy jezdím autem. Mám tříkolku, neb čtyřkolka i klasická trojkolka s tím gumovým předním kolem je strašná. doporučuji koupit terénní kolečko, neb s tímto se mění jízdní vlastnosti!!!!!! investice je 1500Kč, ale nikdy ji nebudeš litovat. Klasické pěnové kolečko co u toho je, se chová jako golfky, blbě se na hladkém povrchu otáčí a blbě se kočárek řídí, kdežto s teréním kolečkem můžeš řídit dvěma prsty prostě nádherná jízda. Taška ke kočárku Quinny je zbytečně drahá! já od mala používám větší kabelku s popruhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 20:54

Děkuju za informace. :) Kolečko bych si i tak plánovala dokoupit na zimu. Takže i přes léto se s tím obyč.kolečkem nejezdilo dobře? Ještě jsem slyšela nebo někde četla že si jde dokoupit nějakou vložku XXL do toho sportáku a tím se ten sporták zvětší. Je to pravda? Jo a ještě když se ten sporták složí tak se musí vždy oddělat korba a složit zvlášt konstrukci nebo to mužu složit i dohromady??

• Citovat
  • Upravit
1165
23.1.12 21:05
Anonymní píše:
Děkuju za informace. :) Kolečko bych si i tak plánovala dokoupit na zimu. Takže i přes léto se s tím obyč.kolečkem nejezdilo dobře? Ještě jsem slyšela nebo někde četla že si jde dokoupit nějakou vložku XXL do toho sportáku a tím se ten sporták zvětší. Je to pravda? Jo a ještě když se ten sporták složí tak se musí vždy oddělat korba a složit zvlášt konstrukci nebo to mužu složit i dohromady??

to pěnové kolečko rovnou vyhoď a jezdi s tím teréním rovnou, ono prostě nafukovací kolečku tomu kočárku chybí, tak jízda s tím obyčejným pěnový je hrozná, blbě se ten kočárek řídí, špatně ovládá atd. Spor´ták Buzz měl myslím do roku 2010 dvě vložky pěnovou a XXL vložku, která je pro dítě od 18 ti měsíců nebo pro měnší dítě s fusakem, neb udělá víc místa. Vložka původní se z konstrukce „stáhne“ a nandá se jiná ( já mám třeba více barev díky MMB, kde se občas vyskytnou k prodeji samostatně) o´jenže nyní asi od toho roku 2011 má Buzz pouze jednu vložku takovou něco mezi tou pěnovou a tou XL, ale na živo jsem si ji ještě neošahala a ani nevím zda ji lze vyměit za XL se starší kolekce.
korba nebo-li lžůko se musí samozřejmě odendat, sportovní nástvba nee, jen musí bý po směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 21:10

Tak kolečko dokoupím rovnou. Jinak díky moc :) A ještě jestli se můžu zeptat na fusak jaky maš? ten originál Quinny nebo jiný?

• Citovat
  • Upravit
1165
23.1.12 21:13

určitě to teréní !!! .-)
Fusak mám jiný, ale na příští rok chci originál, tak ho vem rovnou k tomu. Protože on je sice tenoučký, ale je prý dělán na styl horolezeckých spacáku, takže velice hřeje ikdyž se zdá tenký. No a tím, že je tenký a originál, bude v něm mít prcek místa a teploučko. Já mám Kaiser a pasuje tam také hezky, ale příšté rok bude mít Sofi necelé dva roky a tak ten origo bude nej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 21:21

Díky moc si mi pomohla, určitě ho pak ještě omrknu pořádně naživo ale myslim že do něj pujdeme. :palec:

• Citovat
  • Upravit
10482
25.1.12 10:13

já tedy buzze nemám, ale s čím můžu poradit, je fusak a korba (Quinny dreami - ony jsou stejné..).
Korba prostě malá je (mutsy,xlander a Quinny mají snad nejmenší korby na trhu, i když ted je překonala jané transporter :)), ale naprosté většině dětí do 6m stačí. mému nestačila, protože měl v 5.5m 70cm a 8,15kg. starší by v ní býval jezdil min do 7m, kdyby chtěl, jenže ten řev se snést nedal..
změřím jí, šířka se mi zdá, ale nějak se mi nezdá těch 77cm vnitřní rozměr, když si vzpomenu, jak mladej vyplnil korbu.. (ona je hrozně úzká u nožiček.. )

fusak jednoznačně originální. a do buzze stoprocentně. i speediho, kterého mám já, to není tak moc třeba, ale určitě se to hodí do korby (on je tenký tak nechá dítěti místo, ale teplý, hodně). navíc, prostě sedí přesně a vypadá to dokonale :palec:
jen pozor, není velký, myslím, že limit jsou tak dva roky, pak už to prostě není kukla.
až ze mě sleze dítě, změřím ho na délku.

08-10kol měly dva sedáky, normální a XXL, 2011 má už jen jeden, je velikostně mezi těmi dvěma, .. mně přijde, že to bylo lepší se dvěma sedáky, protože omyl dnešních kočárů je podle mého universálnost. a pak dítěti vlastně nevyhovuje skoro nikdy :(

no a kolo, jednoznačně terénní, hned. jezdila jsem s tím, a je to nebetyčný rozdíl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí