teutonia S3 versus Bebecomfort high trek

2547
7.6.08 17:42

teutonia S3 versus Bebecomfort high trek

poradte prosim ze skusenosti, diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
7.6.08 18:02

Ahoj Dello,
mam Teutonii S3 a jsem veeeelmi spokojena. S Bebe Confortem jsem nejezdila, tak nemuzu srovnat, ale pokud by te neco zajimalo o Teutonii rada odpovim. Pekne vybirani.
 B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
7.6.08 20:28

diky. zajima mne, jestli neni nepohodlny vstup ke kosiku, a jeste celkove to zapinani, odepinani soucasti a skladani sportaku do kufru auta. Taky mozna skusenost s vloznou taskou..nechci asi velkou korba, mam doma starej kocar, ale ta taska by se mozna hodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.6.08 20:30

Já jsem měla možnost jezdit s hightrekem- super, ovladatelnost, perfekní polohování madla. Co mi hodně vadilo, je malá vanička u korby, navíc je u hlavičky taková jakoby zúžená asi na adaptéry, chce to vidět naživo. Já bych volila teutonii, je to můj favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.6.08 15:47

Tak pristup do kosiku je skvely, ze vsech stran, zatim jsem vzdycky uvezla, co jsem potrebovala, vloznou tasku nemam a zatim jezdim s hlubokym, mala ma teprve tri mesice :D takze se sportakem a vloznou taskou ti neporadim, ale korbicka se jednoduse vycvakne a perfektne se prenasi za vrchni madlo a skladani kocaru je otazka sekund, daji se i velmi snadno sundat i zadni kola, kdyz je treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.08 19:39

Byla jsem ve fazi vybirani noveho kocarku pro druhe mimi a trojkolku Teutonii mi doporucili ve Spuntiku, ze je ve sve kategorii ted nejlepsi na trhu co je (taky tomu odpovidaji dodaci lhuty: 6-8 tydnu).
No my nakonec zustaneme u trojkolky Quinny po dceri.

• Citovat
  • Upravit
2547
9.6.08 08:54

Hanko, ta je taky moc hezka. To byl muj favorit c.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí