Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
poradte prosim ze skusenosti, diky moc.
Ahoj Dello,
mam Teutonii S3 a jsem veeeelmi spokojena. S Bebe Confortem jsem nejezdila, tak nemuzu srovnat, ale pokud by te neco zajimalo o Teutonii rada odpovim. Pekne vybirani.
B.
diky. zajima mne, jestli neni nepohodlny vstup ke kosiku, a jeste celkove to zapinani, odepinani soucasti a skladani sportaku do kufru auta. Taky mozna skusenost s vloznou taskou..nechci asi velkou korba, mam doma starej kocar, ale ta taska by se mozna hodila.
Já jsem měla možnost jezdit s hightrekem- super, ovladatelnost, perfekní polohování madla. Co mi hodně vadilo, je malá vanička u korby, navíc je u hlavičky taková jakoby zúžená asi na adaptéry, chce to vidět naživo. Já bych volila teutonii, je to můj favorit.
Tak pristup do kosiku je skvely, ze vsech stran, zatim jsem vzdycky uvezla, co jsem potrebovala, vloznou tasku nemam a zatim jezdim s hlubokym, mala ma teprve tri mesice
takze se sportakem a vloznou taskou ti neporadim, ale korbicka se jednoduse vycvakne a perfektne se prenasi za vrchni madlo a skladani kocaru je otazka sekund, daji se i velmi snadno sundat i zadni kola, kdyz je treba.
Byla jsem ve fazi vybirani noveho kocarku pro druhe mimi a trojkolku Teutonii mi doporucili ve Spuntiku, ze je ve sve kategorii ted nejlepsi na trhu co je (taky tomu odpovidaji dodaci lhuty: 6-8 tydnu).
No my nakonec zustaneme u trojkolky Quinny po dceri.