Koupě kuchyňské linky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.10.14 04:45

Koupě kuchyňské linky

Ahoj holky, mám na Vás velkou prosbu. Příští rok bych si chtěla pořídit novou kuchyňskou linku. Délka 240 až 260 cm.
Byla jsem se podívat ve studiích a nic mi to neříká. Prostě se mi ta moderna moc nelíbí.
Mám představu normální klasický skříňky a hlavně s potravinovou skříní. Něco jsem na netu našla. Ale znáte to vše také nenajdu. Už se mi stalo, že jsem něco hledala a na diskuzích jsem objevila stránky, které se mi vůbec nenabídly.
Moc Vás prosím jestli o nějakých víte pošlete mi je na SZ, abychom zde nedělaly reklamu.
Budu Vám vděčná za každou informaci. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
26.10.14 06:14

Tak si obejdi pár truhlářů, nech si udelat nabídky a vyber si. A máš jistotu, že to bhde podle tvých představ a oproti studiím i něco ušetříš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
26.10.14 07:42

Kuchyň jsem si nechala dělat dvakrát. Truhlář přišel, poměřil, měl s sebou vzorníky. Dodal radu. Já uvedla svou představu. Mailem mi přišly návrhy, ty jsme doladili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27251
26.10.14 09:04

@pampeliska2014 jak píšou holky, jedině na míru. Já bych si taky nevybrala, na můj vkus mají téměř všechny malé horní skříňky atd. Zkrátka když kuchyň, tak na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.14 09:10

Takže zaběhnutá kuchyňská studia ( Sykora atd.) nebrat? Jsou moc předražení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27592
26.10.14 09:26

@Burj Chalifa podle mých zkušenost ano, a co jsem tu kdysi četla tak ani kvalita nic moc hodně si tu stěžovali na Oresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.14 09:34
@ka2ka píše:
@Burj Chalifa podle mých zkušenost ano, a co jsem tu kdysi četla tak ani kvalita nic moc hodně si tu stěžovali na Oresi

No jo, ale když někdo nechce linku tradiční, rustikální, nýbrž z moderních materiálů, tak mu asi nic jiného asi nezbyde, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27592
26.10.14 09:46

@Burj Chalifa nejspíš ne, ale za zeptání nic nedáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
26.10.14 09:52

Taky máme od truhláře –a super
Přesně jak jsem chtěla a hlavně kdykoliv jsem něco chtěla nebo potřebovala stačilo zvednou telefon a hned jsme se domluvili.
Když mohl hned přijel a sám dával rady a měl nápady co a jak kam.
Poradil a hlavně za výjezd k nám nic nechtěl :-) max kafe.
Nakonec nám dělal chodbu a skříně na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.10.14 10:01

My jsme ve dvou bytech meli IKEA a byla jsem spokojena. mají na výběr moderní i klasické skříňky a poměr cena/výkon je dobrý. Do domu si necháváme dělat u truhláře, vyšel cenově zhruba stejně, ale potřebovali jsme nějaké skříňky, co Ikea nemá. jinak bych šla zase do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.14 10:12
@Lena007 píše:
My jsme ve dvou bytech meli IKEA a byla jsem spokojena. mají na výběr moderní i klasické skříňky a poměr cena/výkon je dobrý. Do domu si necháváme dělat u truhláře, vyšel cenově zhruba stejně, ale potřebovali jsme nějaké skříňky, co Ikea nemá. jinak bych šla zase do ní.

Ikeácké kuchyně jsou ale jen laminovaná dřevotříska :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.10.14 10:17
@Burj Chalifa píše:
No jo, ale když někdo nechce linku tradiční, rustikální, nýbrž z moderních materiálů, tak mu asi nic jiného asi nezbyde, ne? :nevim:

dobrý truhlář ti udělá i moderní kuchyň, není problém na netu objednat dvířka, doplňky vychytávky a korpusy Ti udělá v dílně a vše sestaví, to není problém, kuchyň se opravdu sestaví jako lego v podstatě.. já si tak nechala dělat na starým bytě kuchyň a byla přesně jak jsem chtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.10.14 15:48

@Burj Chalifa minimálně jedna je dřevěná, ale z hlavy nevím, jak se jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 18:48

Holky moje, moc děkuji. :kytka:
Také nás napadl jedině truhlář. A nechala bych si udělat stejně velkou jakou mám teď. Samozřejmě s moderním kabátem. A už mi vydrží do smrti. ;)
Nevíte o nějakém dobrém truhláři z karlovarska?

Právě já mám starou kuchyň a už je to na ní znát. Horní skříňky mají 3 poličky a co jsem koukala na netu je vše o poličku méně a ještě nejlépe prosklené. Vše je takové pidi.
Ještě máme atipickou kuchyň, že máme dřez na druhé straně, takže potřebuji zvlášť dřez. A to je též problém. A nebo ty jejich krátké / kde tedy neuděláte vůbec nic / pracovní desky. Děs.

Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný