Sedací soupravy Polstrin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
337
23.10.14 14:15

Máme, zatím se jeví kvalitně, přežívá denodenní útok tříleťáka (trošku aktivnějšího), kterej si z ní dělá trampolínu, jídelnu i herní koutek… Už jsem z ní odstraňovala litry mlíka, šťávy, pár deka modelíny, asi kilo jablek a banánů. Zatím vypadá jako nová, ač se tomu sama divím… Měli jsme slevu 10%, ale byla to spíš náhoda. Jo a kupovali jsme ji taky na doporučení známých s dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
337
23.10.14 15:29

Máme kůži, tu kvalitnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.14 17:16

@kolik A ty sedačky Phase jsou ještě dražší? A když jste je obhlíželi, jak se líbili? Na Phase se chystám jet podívat.

• Citovat
  • Upravit
6842
23.10.14 17:18

@kolik
může se zeptat, jaké mají jiné potahy? já mám vyhlídnutou sedačku ve Phase, líbí se mi a taky kvůli těm potahům co se sndano čistí a jsou „dětem odolné“. Má polstrin taky takové potahy? (myslím látku, nejlépe oranžovo-červenou, kůže ani koženku nechceme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.10.14 17:33

@kolik
no Phase to má rozdělení a ty vyšší kategorie látek jsou jakože „nepromokavé“ že se prostě nic nevsáhne dovnitř - přesnídávka, kakao, barvičky… prostě co děti dokáží. Obyč sedačky takový povrch nemají a i když si za tu cenu pořídím 3, tak prostě hned po týdnu budou vypadat na výměnu :-(
Nyní máme Nejči a je funkčně super, ale je na vidět každý flek :? :?
Ve Phase mám vybranou sestavu 3+2+taburet a vyjde na cca 37tis. v té nepromokavé látce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.10.14 17:46

@kolik
je to sadačka COSMO látka exclusive VIP, sestava 3+2+taburet vychází na cca 43tis., až do konce října mají slevy, dle výše odběru, tak by vyšla na cca 37tis.
co jsem četla recenze, tak ta „nepromokavost“ fakt funguje, pokud se to odsaje vyčistí ihned, tak že to fakt není poznat. sama nevím, ale četla jsem na ně dost recenzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.10.14 18:32

@kolik
jo roh je zbytečně drahý a nepraktický (aspo'n můj názor) stejně si tam nikdo nesedne a je to zbytečně drahý mezi kus. sestava 3+2 má stejně využitelný seedací prostor za üplně jinou cenu

no, ale téma bylo potah ne řešení sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
23.10.14 18:36

@kolik
ok, jo tema je polstrin, uznavam, uz jsem myslenkama dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.15 09:49

Koukala na všechny ona dnes, marianne apod., co mají jednou za čas ty kuponové akce. V nějakém plátku o bydlení by mohly být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
3.5.15 11:03

My ji měli asi s 10% slevou. Už si přesně nepamatuju. Kupovali jsme to v nábytkovém studiu Říha - je to někde u Balabenky, v případě zájmu po obědě dohledám přesný odkaz. Ale že je slevová akce jsme se dozvěděli až na místě. Ale vážně byla, když jsem porovnávala ceny s ostatními prodejci. Mají je tam i vystavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný