Tipy na vestavěnou troubu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koupě nové trouby
Ahoj,
potřebuji novou troubu. Poraďte prosím. Jedná se o vestavěnou. Ale co mě zajímá je to, co u trouby využíváte. Já jsem spíš pro míň programů, ideálně jen základ. Ale láká mě, aby měla 300°C a dalo se v ní nárazově i sušit.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Rozhodně bych si dala pozor na to, jaký má trouba objem. Nikdy mě nenapadlo, jaký jsou v tom rozdíly. Já mám troubu Beko, co má asi 71 litrů objem a je to paráda. V bývalý práci jsme měli taky Beko, ale pak nám koupili jinou a ta je o dost menší, plechy z Beka se tam nevejdou. I blbých 10 litrů objemu je fakt znát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ ja se musím vejít do soucasne díry. Ale díky za připomínku. Kouknu se na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše: Více
Díry jsou všechny stejný. Ale v těch objemech trub jsou fakt dost velký rozdíly. Teď jsem koukla do nějakýho eshopu a ty objemy jsou tak od 61l do 78l. Nešla bych do trouby, co mám míň než 70 litrů.
Mě to tady dřív nenapadlo, že jsou v tom takový rozdíly, ale než jsem si nechávala dělat novou kuchyň a začala kupovat spotřebiče, tak mě na to upozornila kolegyně. Když jsem pak ty trouby prohlížela v krámě, tak jsem pak koukala, jak jsou některý zevnitř malý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit