Multifunkční hrnec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Multifunkční hrnec
Prosím máte někdo zkušenosti s multifunkčním hrncem Versalio? Leží mi ve skříni a nějak jsem mu nepřišla na chuť. Ale chtěla bych ho používat protože nemám troubu. Už se nevešla do kuchyně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechápu dotaz. Pokud jsi mu nepřišla na chuť, znamená to, že už jsi ho zkoušela? A pokud tě nepřesvědčil, tak nevím, jestli tě přesvědčí diskuze tady o něm. Na Heuréce má 224 recenzí, 344 hodnocení a z nich průměr 88 %:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jiný multifunkční. Lituji, že jsem ho neobjevila dřív.
U nás to začlo tím, že sousedka furt chválila pomalý hrnec. Tak jsem nad ním začla uvažovat. Když jsem nějaký hledala. Tak jsem narazila na multifunkční. Už jsem byla nahlodlá, že ho koupíme.
Shodou okolností se nám tou dobou pokazila indukce. Takže jsem ho koupila. Než se vyřešila záruka, reklamace indukce a nová. Tak to celkově trvalo měsíc. V multifunkčním jsem se naučila dělat vše - vývary, omáčky, rýže se tam dá vařit. My teda troubu máme. Takže tu jsem mohla používat. Ale pekla jsem v tom hrnci maso. Chtěla jsem to vyzkoušet.
Pokud nemáš doma místo na klasickou troubu. Tak si pořídit dvířkovou horkovzdušnou fritézu. Tam se dá taky bezvadně kouzlit. U nás další nemyslitelná věc v kuchyni. Přestože velkou troubu máme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček no napadlo mě že dělám něco špatně….zespoda se to pálilo, tak třeba někdo má nějakou vychytávku jak na to….no. Ale díky za názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 jsi hodná děkuji za odpověď. Podívám se na tu dvířkovou horkovzdušnou fritézu. Ja jen chtěla využít to co se mi doma válí, možná mou nešikovností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit