Sušička nad pračku, jak?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sušička nad pračku, jak?
Ahoj
Koupila jsem si pračku. Přišla v poradku, ale zjistila jsem po rozbaleni, ze je příliš mala hloubka na to, abych na ni mohla dát sušičku (chybi 20cm, čili 1/3 hloubky susicky).
Jak to. resit? Mezikusem takový rozdíl nejde. Máte nekdo neco osvedceneho?
A ano, údaje a parametry jsem četla a měřila, ale v popisu mel výrobce chybu - hloubku udaval o 10cm vetsi, zpět ji vzit odmítl, protoze uz byla rozbalená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je blbost aby ji odmítli vzít zpět, ze je rozbalená
to byla objednaná online?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše: Více
Nechat udělat stolek, pod ktery das pracku a na nej postavis susicku. To se mozna i da koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše: Více
Taková „papundeklová“ skříňka ti určitě neudrží sušičku
To je tak na odložení koše s prádlem a ne že na to na stálo postavíš 60 kilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka Pokud měl prodejce špatně uvedený rozměr zboží - je to na reklamaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vedma007 píše: Více
To jsem jen tak rychle hodila, proste at vi co hledat, vsak to si najde sama nosnost a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taková odpověď by mě teda neuspokojila. Zboží neodpovídá popisu. Tečka. Není co řešit. Je potřeba si, ale zajistit důkaz. Udělej si hned screenshot webu kde byl popis. Bez důkazu budeš mít zase tečku ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíše než reklamaci bych využila odstoupení od smlouvy do 14 dnů. Případně odstoupení pro vadu (vada je rozměr, který neodpovídá popisu zboží). Zkus si pořádně přečíst obchodní podmínky toho eshopu co je pro tebe lepší, hlavně kvůli dopravě zpět prodejci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musejí ti ji vzít, jelikož mají špatný popis. Pokud to byla online objednávka, tak vždy do 14 dní můžeš vrátit. Klidně jim napiš, že to tedy postoupis čoi, to hodně pomáhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka píše: Více
To ale nejde kdyz je ta suska o 20cm vetsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych je truhláři a nechala udělat pořádný stolek na to.
Ty v marketu není vidět nosnost. Do toho bych nešla.
Jinak bych ji zkusila vrátit. Kdyby to byl Datart. Tak tam se nám vyšli vždy vstříc. My jsme tak dceři loni do kuchyně koupili špatný rozměr vestavěné mikrovlnné trouby. Neodpovídal skříňce. Nebyl problém vyměnit za větší, kterou bylo třeba, aby tam pasovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit