Sušička nad pračku, jak?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@atominnka píše: Více
I tak by šla vrátí
no, jak chceš, ale na sebe to bez nějakého kusu nábytku nepůjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka ten mam, vys jsem psala, ze diky 20cm. presahu pouzit nelze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 ja mela objednaný kovový. Za 4tisice, super nosnos i rozměry a recenze. Nicméně mi to dneska stornovali a nic podobného jsem uz nenasla. Jen jeden, alw eshop velmi spatne recenze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednej si normálně řemeslníka, ať si to přijde rozměřit a udělá ti to na míru. Bude to jednoduché a ne zas tak drahé, jen to nebude hned. Řekni si, ať ti to ukotví do stěny a máš pokoj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jen inspirace jak je mozne to resit. Klidne to muze udelat truhlar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Tak zase susicka ma nějakých cca 50kg, to zas neni nic, co by slušnější hobymarketovy stolek nedal.
Ale ja bych ji tedy vratila a koupila jinou, pokud byla onlune.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Medzi susicku a pracku vrazis kus kuchynskej dosky. Kratkych kusov ktore su skoro nepredajne sa v kazdom hobby markete vala strasne vela a za dobre ceny, niekedy maju aj biele.
Ked nie tak das detom za ukol to nejako pekne namalovat.
Tie kuchynske dosky su pomerne stabilne a pevne.
Pod nu (teda na pracku) dam este protismykovu podlozku a na nu (teda pod susicku) davam este taku asi 3mm hrubu penu (neviem ako sa to vola a teraz narychlo som to nenasiel, predstav si to ako kus najlacnejsej karimatky).
Potom obe stiahnem 5cm sirokym popruhom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 slo by to taky, ale asi to nebude vypadat nic moc 😁 za druhe na tohle mam mezikus, ale s takovým přesahem ho tam dát nemuzu, musela bych pak zezadu treba vypodlozit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem. Šlo mi spis o zkušenosti, jestli nekdo nekde kupoval nebo tak, ze by poradil.
Pracku si uz nechám, uz v ni peru a nechce se mi zase vybírat jinou.
Zkusím truhláře, zda by nevyrobil nějaký „stolek“, aby se dal nad pracku
Všem dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co na tom nebude vyzerat hezky? Spodnu a hornu penu nevidiet pri pohlade s predu. Kuchynska doska je tak pekna ako si vyberies, roh ma zaobleny - mna to nijako nepohorsuje, ale je pravda ze niesom estet ![]()
Ak mas pohladovu hranu aj z boku su na to pasky ktore tam zehlickou natavis.
Zozadu ziadnu podporu nepotrebujes mas tam viac ako 1/2 prelozenu a to staci na to aby ta kuchynska doska rozniesla tu zataz.
Navyse je to cele chrbtom k stene, takze sa to nema kam ‚skacet‘ ![]()
Ak si chces byt super ista tak k tej kuchynskej doske dokup 2× stavebne L-ko 4 hmozdinky a 8 samoreziek, to Lko chytis hmozdinami+samorezkami do steny pod kuchynsku dosku (2 na kazde L-ko) a samorezkami chytis kuchynsku dosku k L-kam…
Ak chces aby na tom tancovali sslony, tak kup 20ky kovove hmozdiny, L-ka na krov (tie nesu bezne niekolko ton) a daj to na chemicke kotvy, na tom mozes mat aj slona (skutocneho) a je vlastne jedno ci pod tym bude pracka alebo nie… No ale ak je ta stena sadros tak to zbura tu stenu, takze na to bacha ![]()
Edit: Na vrtanie 20tiek hmozdin samozrejme potrebujes skutocnu vrtacku, tie baterkove z hobby marketu si neskrtnu (ak je to teda panel).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit