Co dělat, když se ucpe hadice ze zásobníku pračky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oprava pračky/odtok prášku
Zdravím Vás slečny a pánové..
Chci se zeptat,
zda-li někdo zvás, má stím zkušenost.. než koupím novou pračku..
(už mě to rozčiluje) ![]()
Všude najdu jak vyčistit filtr a zásobník.. Ale nikde nemohu najít, co dělat, když se ucpe ta hadice, co vede ze zásobníku k bubnu.. i když vyndám šuplík, tak se tam naleje voda a začne přetékat místem kde je zásobník (dělá to i když tam ten zásobník je, málem mi to vytopilo byt..) zkusil jsem vzít takovou gumovou tyčku a dal jsem jí do kanálku (kde otéká prášek do pračky) pod zásobníkem který vede do pračky a je to totalně plné tvrdým práškem.. (asi jsem dával moc..
) zkusím jsem různé techniky jako savo atd i chemikalie na vyčištění pračky.. ale nepomáhá vůbec nic a už fakt mám chuť koupit novou..
Ale zase škoda, zda to chce jen vyčistit…
Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pozvala bych opraváře. Kvůli takové hlouposti by mi bylo líto peněz za novou pračku. Možná to nějak rozebere a dostane se tam. A jinak je lepší sypký prášek dávkovat rovnou do bubnu na prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozebrat pračku, vyčistit a pak čistit pravidelně čističem na pračky. My musíme takto rozebírat a čistit pračku se sušičkou dvakrát do roka, protože ten sušicí okruh se zanese a skoro ucpe a pak už to skoro vůbec nesuší, nechápu, že tohle nejsou schopni nějak konstrukčně vymyslet a opatřit filtrem jako samostatné sušičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se člověk doví věci. Vůbec by mě nenapadlo, že se něco takového může stát. Vždyť to je mohutná vrapovaná hadice s aspoň coulovým průřezem. Je poměrně měkká, takže jestli to je jen ztvrdlý prášek, tak by se dal pomačkáním a hýbáním s bubnem rozdrolit. Zkontroluj, jestli se něco neulomilo od šuplíku a to neucpává hadici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit