Co dělat, když se ucpe hadice ze zásobníku pračky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
15.11.25 09:43

Oprava pračky/odtok prášku

Zdravím Vás slečny a pánové..
Chci se zeptat,
zda-li někdo zvás, má stím zkušenost.. než koupím novou pračku.. :D (už mě to rozčiluje) :D

Všude najdu jak vyčistit filtr a zásobník.. Ale nikde nemohu najít, co dělat, když se ucpe ta hadice, co vede ze zásobníku k bubnu.. i když vyndám šuplík, tak se tam naleje voda a začne přetékat místem kde je zásobník (dělá to i když tam ten zásobník je, málem mi to vytopilo byt..) zkusil jsem vzít takovou gumovou tyčku a dal jsem jí do kanálku (kde otéká prášek do pračky) pod zásobníkem který vede do pračky a je to totalně plné tvrdým práškem.. (asi jsem dával moc.. :D) zkusím jsem různé techniky jako savo atd i chemikalie na vyčištění pračky.. ale nepomáhá vůbec nic a už fakt mám chuť koupit novou.. :D Ale zase škoda, zda to chce jen vyčistit… :D Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21480
15.11.25 10:01

Pozvala bych opraváře. Kvůli takové hlouposti by mi bylo líto peněz za novou pračku. Možná to nějak rozebere a dostane se tam. A jinak je lepší sypký prášek dávkovat rovnou do bubnu na prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8619
15.11.25 12:17

Rozebrat pračku, vyčistit a pak čistit pravidelně čističem na pračky. My musíme takto rozebírat a čistit pračku se sušičkou dvakrát do roka, protože ten sušicí okruh se zanese a skoro ucpe a pak už to skoro vůbec nesuší, nechápu, že tohle nejsou schopni nějak konstrukčně vymyslet a opatřit filtrem jako samostatné sušičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2348
16.11.25 07:11

Tady se člověk doví věci. Vůbec by mě nenapadlo, že se něco takového může stát. Vždyť to je mohutná vrapovaná hadice s aspoň coulovým průřezem. Je poměrně měkká, takže jestli to je jen ztvrdlý prášek, tak by se dal pomačkáním a hýbáním s bubnem rozdrolit. Zkontroluj, jestli se něco neulomilo od šuplíku a to neucpává hadici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí