Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
zkušené cestovatelky s dětmi především ![]()
Jdou v bulharsku koupit pleny, vlhčené ubrousky případně i UM?
Letíme do primorska na 14 dní.
A jelikož se musím se svými i dítětovými(
) věcmi vlézt do limitu 20kg, přemýšlím, zda ty těžké věci nekoupit až tam… Protože i UM budu potřebovat kilo a i ty ubrousky dost váží…
Dřív na dovolené jsem toto nesledovala, tak nemám vůbec tušení, jak to tam je ![]()
Díky
Ahojky, v Primorsku jsme byli před 2 roky. Sice děti nemáme - zatím, ale já bych se s těmito potřebami netahala, všechno se dá pořídit tam, sice nevím jaké jsou ceny, ale draho (potraviny aj.) tam není vůbec. Pokud si třeba na den půjčíte auto, tak není problém zajet do většího města do nějakého marketu a tam seženeš všechno. Pokud jedeš s cestovkou, tak není problém zeptat se delegáta. Kde se dá co sehnat.
Takže přeji krásnou dovolenou!!! A tiše závidím… ale přeji!!! ![]()
Manzel je Bulhar. V Bg koupis vse,co je potreba a mnohdy veci, ktera tady ani nejsou. Je tam sit DM - kde maji taktez babylove,alnatura i hipp. Ovsem primorsko je „ceska vesnice“ a s pravym Bulharskem nema pranic spolecneho
Samo i v lekarnach a supermarketech v letoviscich najdes spoustu potreb.
Nikam kromě letoviska se nedostanem. Leda co ujdem pěšky. Budu tam jen se ségrou a její ratolestí. Chlapi zůstanou doma a budou makat ![]()
Takže potřebuju fakt vědět, jestli to tam koupím ![]()
Co si pamatuji, tak je tam i lékárna, takže tam všechno 100% seženeš!!!
Navíc se tam opravdu krásně dorozumíš česky a teď mi docvaklo že přímo u hlavní promenády byla dost velká drogerka… mrknu na fotky, ať si to tam trochu připomenu, v jakém hotelu budete bydlet?
Tak jsem si Bulharsko připomněla, zavzpomínala…achhh
a mrkla na stránky, které když někam jedem tak navštěvuji. Třeba ti pomůže tahle diskuze http://bulharsko.orbion.cz/…deti-189571/
V lékárně seženeš všechno, já tam kupovala hlavně skleničky - cenově jak u nás, ale plínek a vlhčených ubrousků měli hodně. UM jsem si nevšimla, ale podle mě bude taky.
Menzy píše:
Tak jsem si Bulharsko připomněla, zavzpomínala…achhha mrkla na stránky, které když někam jedem tak navštěvuji. Třeba ti pomůže tahle diskuze http://bulharsko.orbion.cz/…deti-189571/
Díky
A díky všem, vezmu tedy jen pár plen na začátek a UM taky jen trošku. Je to akt velká tíha, na tu dobu. Bych pomalu v kuru neměla nic jiného ![]()
V Bulharsku jsem byla nekolikrát,koupíš tam vše potřebné,pleny,kapesníčky..vše.Nic netahej,je to fin.stejné.