Koupě pračky - jakou pořídit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Haier, už podruhé - měnila jsem jen kvůli kapacitě, mám na 10 kg prádla a super, záruka 5 let, obstála dobře i v dtestu, mám i sušičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
To vypadá pěkně. Zvládá to i prášek?
To nevím. Používám pouze tekuté prášky.
@Svistice
Neplesniví. Možná je to tím, že to průběžně vytáhneme a vyčistíme
. Ne před každým plněním. Ale čtvrtletně určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
To nevím. Používám pouze tekuté prášky.@Svistice
Neplesniví. Možná je to tím, že to průběžně vytáhneme a vyčistíme. Ne před každým plněním. Ale čtvrtletně určitě.
Ale peres teda jen v nejakem uni gelu, ne?? Ja pouzivam zvlast gely a prasky na merino, svetle, tmave, membranove obleceni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Ale peres teda jen v nejakem uni gelu, ne?? Ja pouzivam zvlast gely a prasky na merino, svetle, tmave, membranove obleceni…
Jo, to je fakt, že pereme ve 3 různých gelech, občas ještě na vlnu, na něco aviváž vůbec nesmí přijít, takže ten dávkovač by nám byl k prdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Používám většinou Ariel uni tekutý a přidávám k tomu tekutého jelena (trochu, menší množství, než toho Arielu). Nebo pokud chlap něco doveze ze světa na praní. Klidně to míchám ty gely.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Používám většinou Ariel uni tekutý a přidávám k tomu tekutého jelena (trochu, menší množství, než toho Arielu). Nebo pokud chlap něco doveze ze světa na praní. Klidně to míchám ty gely.
Jasny, tak pokud nepres nejaky specialni materialy… jako treba tu merino vlnu atd… Tak dobry. Ale my treba mame kazdy merino obleceni, a to si netroufnu nicit v obyc gelu
Nebo zimni bundy a softshell pro malou.. to taky peru v gelu urcenem na ty materialy, hlavne bez avivaze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Jo, to je fakt, že pereme ve 3 různých gelech, občas ještě na vlnu, na něco aviváž vůbec nesmí přijít, takže ten dávkovač by nám byl k prdu.
No prave, vyper si zimni bundu v avivazi
Vyrobis si super savou houbu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono jde i zvlášť vypnout, že na něco nechceš aviváž, tak to vypneš a bere to jen prášek. Nebo obráceně. Nebo oboje jde vypnout a dáš si třeba prací tabletu do bubnu. Ale to nepoužívám. Švédské hadry na leštění peru bez aviváže a prášku. Tak to vypínám úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
No prave, vyper si zimni bundu v avivazi![]()
Vyrobis si super savou houbu
To jde právě zvlášť vypnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Kelsey Bych určitě zapomínala vypnout.
Taky se podezrivam
Clovek kdyz pak uz jede na automat… muze to vyjit draho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:Člověk si zvykne, když je třeba. My si teď třeba zvykáme, že musím zapnout pračku, když ráno odcházím nebo nastavit odložený start. V mobilu jsem si to zatím nepropojila. Abych došla na oběd a mohla to hodit do sušičky. My jsme šli do obchodu cíleně pro takovou pračku. Jsem tomu prodavači rovnou říkala, ať mi mluví pouze o pračkách, které mají takový šuplík. Tím si pokrátíme všichni čas a chci k tomu do setu sušičku. Vyšla nám pračka AEG a na to sušička AEG.
@Kelsey Bych určitě zapomínala vypnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kazdemu vyhovuje neco jineho..proto ma kazde zbozi sveho kupce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fagor - ta jela u našich přes 20 let, my máme roky Gorenje, ta taky šlape jako hodinky.
- Citovat
- Upravit