Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny. Bavily jsme se s kolegyní z práce a během hovoru se zmínila, že se doma občas koupe se svým psem (německý ovčák). Nikdy předtím jsem neslyšela, že by si někdo dával relax ve vaně společně se psem
. Znáte snad někoho takového?
Nééééé, to si neumím představit. To maj doma bazén, ne? Přijde mi to těžce nehygienický.
Jediná příležitost, kdy se koupu se svým jorkšírem, je v moři nebo v nějakém přírodním koupališti. ![]()
Miluju psy, mám psa jako dítě, ale rozhodně se s ním teda nekoupu
![]()
A nikoho takového ani neznám ![]()
![]()
Ne, fakt se nekoupu se psem… Akorat teda cekam, kdy se budu koupat s kocourem, zatim mi do vody hrabe jen prednima pazourama, je otazkou casu, kdy mu to uklouzne a zahuci tam celej ![]()
Fůj. Já mám teda kocoura, takže po akci „koupelna“ to sice vypadá, že jsme se koupali spolu, ale není to pravda ![]()
Jedině někde u rybníka nebo tak ![]()
Néé, ani si to nedokážu představit. Kdysi jsme si brali pejska do bazénu, ale to už je taky dávno. Kdysi jsem se koupala ve vaně i s vánočním kaprem, ale se psem teda ne ![]()
A opravdu myslela relax? Občas když drhnu psa, vyhrnu si gatě a stoupnu si s nim do vany at se mi lip drzi (nesnasi vanu a zdrha), ale lehnout si s nim do vany by mě jaktěživ nenapadlo. A navíc toho hnoje se se z něho u mytí vyplaví, asi je kolegyně trošku čuňátko no… ![]()
Příspěvek upraven 30.01.15 v 15:39
Psa mám, ale rozhodně se s ním nekoupu. Přijde mi to nechutný ![]()
@Petule030 píše:![]()
Néé, ani si to nedokážu představit. Kdysi jsme si brali pejska do bazénu, ale to už je taky dávno. Kdysi jsem se koupala ve vaně i s vánočním kaprem, ale se psem teda ne
V takové ledárně?
Nebo kapra ve vaně už předvařujete? ![]()
Zajímavé názory… Oháníte se hygienou, ale koupete se v přírodních koupalištích, kde každou chvíli chcípne nějaká ryba, psi se tam taky běžně koupou, zvířata i lidé kálejí:) ale vanaaa to je panečku sterilní přece..a dokonce zoofilie:) to jsem asi pedofil, když se koupu se synem:)
Jako fakt ve vaně? To nechápu, pač dokud jsme měli NO, tak to bylo buď on nebo já. Oba bychom se do vany opravdu nevešli
. Navíc mi to přijde i dost nehygienické, a lehce úchylné
. Dokud byl štěně a já mladá koza, tak jsem ho v létě brávala k sobě do bazénu, do vany opravdu ne ![]()
@sabina_s psy máme dva mala plemena. Miluju je nadevše, ale koupat se s nimi ve vane to ne
navíc pro ne by to byl trest vodu nesnáší
![]()
@bambooska píše:
Zajímavé názory… Oháníte se hygienou, ale koupete se v přírodních koupalištích, kde každou chvíli chcípne nějaká ryba, psi se tam taky běžně koupou, zvířata i lidé kálejí:) ale vanaaa to je panečku sterilní přece..a dokonce zoofilie:) to jsem asi pedofil, když se koupu se synem:)
Tak tam já se třeba nekoupu
Mě to přijde nechutný, smrdí mi to a štítím se ryb…
![]()