Koupete se se svými psy?

2810
30.1.15 15:32

Koupete se se svými psy?

Zdravím všechny. Bavily jsme se s kolegyní z práce a během hovoru se zmínila, že se doma občas koupe se svým psem (německý ovčák). Nikdy předtím jsem neslyšela, že by si někdo dával relax ve vaně společně se psem :lol:. Znáte snad někoho takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1767
30.1.15 15:33

@sabina_s Neznam a prijde mi to nechutne…ale proti gustu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550

Nééééé, to si neumím představit. To maj doma bazén, ne? Přijde mi to těžce nehygienický.
Jediná příležitost, kdy se koupu se svým jorkšírem, je v moři nebo v nějakém přírodním koupališti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa

Miluju psy, mám psa jako dítě, ale rozhodně se s ním teda nekoupu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A nikoho takového ani neznám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8523

Jako ve vaně, jo? To je úchylný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.1.15 15:34

8o
Ne, fakt se nekoupu se psem… Akorat teda cekam, kdy se budu koupat s kocourem, zatim mi do vody hrabe jen prednima pazourama, je otazkou casu, kdy mu to uklouzne a zahuci tam celej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.1.15 15:35

Fůj. Já mám teda kocoura, takže po akci „koupelna“ to sice vypadá, že jsme se koupali spolu, ale není to pravda :mrgreen:
Jedině někde u rybníka nebo tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.1.15 15:35

:mrgreen: :mrgreen: Néé, ani si to nedokážu představit. Kdysi jsme si brali pejska do bazénu, ale to už je taky dávno. Kdysi jsem se koupala ve vaně i s vánočním kaprem, ale se psem teda ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
30.1.15 15:37

A opravdu myslela relax? Občas když drhnu psa, vyhrnu si gatě a stoupnu si s nim do vany at se mi lip drzi (nesnasi vanu a zdrha), ale lehnout si s nim do vany by mě jaktěživ nenapadlo. A navíc toho hnoje se se z něho u mytí vyplaví, asi je kolegyně trošku čuňátko no… :nevim:

Příspěvek upraven 30.01.15 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.1.15 15:38

Psa mám, ale rozhodně se s ním nekoupu. Přijde mi to nechutný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
30.1.15 15:38
@Petule030 píše: :mrgreen: :mrgreen: Néé, ani si to nedokážu představit. Kdysi jsme si brali pejska do bazénu, ale to už je taky dávno. Kdysi jsem se koupala ve vaně i s vánočním kaprem, ale se psem teda ne :lol:

V takové ledárně? 8o Nebo kapra ve vaně už předvařujete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
30.1.15 15:39

Zajímavé názory… Oháníte se hygienou, ale koupete se v přírodních koupalištích, kde každou chvíli chcípne nějaká ryba, psi se tam taky běžně koupou, zvířata i lidé kálejí:) ale vanaaa to je panečku sterilní přece..a dokonce zoofilie:) to jsem asi pedofil, když se koupu se synem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.1.15 15:39

Jako fakt ve vaně? To nechápu, pač dokud jsme měli NO, tak to bylo buď on nebo já. Oba bychom se do vany opravdu nevešli :mrgreen:. Navíc mi to přijde i dost nehygienické, a lehce úchylné :think:. Dokud byl štěně a já mladá koza, tak jsem ho v létě brávala k sobě do bazénu, do vany opravdu ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.1.15 15:40

@sabina_s psy máme dva mala plemena. Miluju je nadevše, ale koupat se s nimi ve vane to ne :lol: navíc pro ne by to byl trest vodu nesnáší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.1.15 15:40
@bambooska píše:
Zajímavé názory… Oháníte se hygienou, ale koupete se v přírodních koupalištích, kde každou chvíli chcípne nějaká ryba, psi se tam taky běžně koupou, zvířata i lidé kálejí:) ale vanaaa to je panečku sterilní přece..a dokonce zoofilie:) to jsem asi pedofil, když se koupu se synem:)

Tak tam já se třeba nekoupu :nevim: Mě to přijde nechutný, smrdí mi to a štítím se ryb… ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný