Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, mate nekdo doma pudla? Mam 2 aprikotky, zda se mi, ze je pudliku cim dal tim mene. Tak jsem zvedava, kolik se Vas ozve.
My jsme taky měli a taky už bohužel nemáme. Ale byl to ten nejlepší pejsek, od mého dětství jsme měli vždycky pudla, poslední umřel teď před dvěma měsíci.
Také jsme měli pudlíka. Bohužel nás napadl velký pes při procházce. ![]()
@terinka4444 Ajaj, to je hodně čerstvý, viď? Ať to brzy přebolí ![]()
Ahoj, ja mam pudla, cernyho trpasliciho, mel byt toy, ale trosku prerostl.. Prisla jsem k nemu jak slepej k houslim
ale nemenila bych
uz ma teda 15, ale je desne vitalni.. Co sleduju vidim velmi vzacne pudla nekde a to spis ty ustekany kousaci ![]()
Mam taky aprikotka, uz tretiho. Prvni se dozil 16 let, druheho v pul roce prejelo auto, treti jeste zije, zachranili jsme ho z vellkochovu a uz ma po operaci kycle kdyz byl stene a ted v sesti ketech oslepl-ocni vada. Ale jinak pudlici uzasni psi -gaucaci ale kdyz jede co vikend na hory tak s prehledem uzje 15 km i vic. Ted mam hovawarta a o pudlika se stara muj tata, ale s hovikem se snaseji dobre ![]()
Tohle je nase merunka. Odesla 26.5.12. Bylo ji 16let a 3mesice. Holky pridavejte fotky at se pokochame.
A tohle jsou moje nynejsi pudli potvurky. Lili stredni bude 5.A Merunce trpaslici budou 3.
Taky jsme meli pudlika a bylo to nejuzasnejsi stvoreni. Bylo jako nase dite. Taky uz je v nebicku, ale odesel temer v 16 letech na zaslouzeny odpocinek ![]()
Taky jsme měli pudlika, ten byl snad nejtolerantnější pes na celém světě! Co ten si chudák vytrpěl, měli jsme ho, jak jsem chodila do první třídy a umřel ve 14-ti letech. My jako děcka jsme ho oblékali do různých oblečků atd…vždycky to chudáček vydržel! Nikdy nenaznačil ani koutkem, že se mu něco nelíbí. teď na něj vzpomínám..jmenoval se Tom ![]()
Já také měla pudlíka, v 15 jsem ho přivedla domů, nikomu o tom předem neřekla a čekala, co s ním naši udělají, až přijdou z práce. No a byl s námi 14 let. Už je to tedy hrozně dávno, naši si pak pořídili další pejsky, ale on byl prostě můj milovaný pejsek a vzpomínám na něj dodnes, i když je to už 13 let. A také mi přijde, že pudlíky na ulici už moc často nepotkávám ![]()