Půl roku po uspání psa je mi smutno

Virginian
23.1.15 16:47

Půl roku

A ještě jsem si nezvyk. Před půl rokem jsme uspali Montmorencyho a pořád mám pocit že přijde a šťouchne do mne čumákem.

A to prosím máme ještě jednoho psa.

Nestěžuju si, jen smutním.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
j-p
11770
23.1.15 16:52

No byl to mazlicek a clen rodiny, tak se to da chapat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.1.15 16:52

@Virginian my toho našeho uspali před 2lety a pořád je to bolavý a skoro rok jsem pořád čekala, že se vrátí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malinovkaa
23.1.15 16:53

A co my s tím?

• Citovat
  • Upravit
18259
23.1.15 17:02

Mne umrel pred 4mi lety a taky na nej porad myslim, byl neskutecny zlato a strasne hodny :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.1.15 17:08
@Malinovkaa píše:
A co my s tím?

Co to tu zkoušíš? 8o

• Citovat
  • Upravit
Virginian
23.1.15 17:16
@Malinovkaa píše:
A co my s tím?

Jasně, pokud hledám soucit tak mrknu do slovníku, je to tam někde mezi sifilidou a sračkou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Virginian
23.1.15 17:21

Ale dík pejskařkám který to chápou.

Bylo mu dvanáct a měl rakovinu konečníku, trvalo čím dál dýl než se vyprázdnil a rvalo mi srdce ho sledovat. Asi měl i metastázy, a určitě mu nebylo dobře, airedalové nejsou žádný měkoty ale poslední rok chtěl moc hladit a držet. Těch jedenáct let předtím to byl pěknej lotr. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
23.1.15 17:23
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.1.15 17:27

@Virginian Pejsek se mel u tebe urcite dobre a mel spokojeny zivot a ber to tak, ze je tedka nahore v nebi taky spokojeny a hlavne ho uz nic neboli a to je dulezity. Nasemu bylo 12let a mel rakovinu kosti. Byl to samojed, chodila jsem s nim i do skolky s postizenyma detma, oni se po nem valely nabiraly energii a on si to nechal vsechno libit a drzel. Rikam, bylo to slunicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.15 17:51
@Virginian píše:
Jasně, pokud hledám soucit tak mrknu do slovníku, je to tam někde mezi sifilidou a sračkou. :mrgreen:
:mrgreen: woe :hug: každopádně já musela uspat morče (ano, zní to blbě), ale to byl takový mazel, že mi chybí doteď, jsou to 2 roky.. psa nemám, ale aktuálně to hrozí u našich - jejich psovi je už 16 let :nevim: Víš jak, člen rodiny… i ta nejmenší breberka může člověku chybět..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
23.1.15 17:52
@Malinovkaa píše:
A co my s tím?

To jako opravdu? Nebo si s touhle reakci delas srandu? Ale co, je to tvé svědomí..

Umrti psa je vždycky hodně bolestivou záležitosti, znám to, bohuzel. Urcite se u vas doma mel krasne, nechat ho trápit, to by spravne nebylo, to ty sám jiste vis. Verim, ze cas vsechno zahoji.. Anebo poridit dalšího pejska, partaka k tomu, co uz doma mate :kytka: My máme taky dva psy - oba Jack Russel. Miluju je oba a představa, ze jednou odejdou.. Uff.. :( Ale myslím, ze už se porad budeme držet cisla dva, pze jsme uz par let zvykli dva psy mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
23.1.15 18:01

My uspali fenku pred rokem a pul a stale chybi a obcas si posteskneme.

• Citovat
  • Upravit
2947
23.1.15 18:17

Uz jsou to tri roky a porad smutnim!! Vyrustala jsem s ni od 8let a kdyz vidim stejnyho psa - coz je rarita, byl to belgicky ovcak, tak mam slzy v ocich. No uz i ted se mi zas derou! Jak ja ji milovala a stale miluji i kdyz uz neni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
23.1.15 18:26

@Virginian :hug:

Já mám teď psa po operaci konečníku, ne teda rakovina ale kýla(pěkně hnusná) a můžu říct že jak furt tvrdím že je to JEN zvíře. Tak jsem nespala, hladila a byla z toho pěkně v sedince :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný