Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, nenajde se někdo kdo ma zkušenosti se psima blechama??? Nemůžu se jich zbavit, naše fenka hrozné trpí, je strašně pokousana, porad se drbe a vykousava si kůži. Ma úplně podrážděnou pokožku…strikala jsem ji arpalitem, prostředí biokillem, minuly týden dostala pipetu a porad blechy ma. Jsou všude. Poradi mi někdo prosím???
@xvercax Je tady spousta vláken na stejné téma - proč tam nemrkneš, případě nepokračuješ dotazem a zakládáš další shodnou diskuzi? ![]()
U nás spot nezabral - zabral až obojek Scalibor, doma Biokill a luxovat, prát, luxovat, prát - ani tak nemáš vyhráno…
V diskuzích jsou právě další tipy.
@xvercax Nám dala veterinářka nějakou tabletu proti blechám. Prý je to novinka a perfektně zabírá, protože ji ty blechy neznají.. Zkus se zeptat na veterině.
@baluuu8 píše:
@xvercax Nám dala veterinářka nějakou tabletu proti blechám. Prý je to novinka a perfektně zabírá, protože ji ty blechy neznají.. Zkus se zeptat na veterině.
a jakou, prosím prosím
No, ta tableta je pěkný svinstvo. Dokážete si představit, jak to musí být silný jed, aby to z trávicího traktu psa proniklo do krve a pokožky a zabilo to ty blechy?
Nechtělo se mi hledat nové téma…děkuji za rady, no zítra ji koupim obojek, co mi doporučili ve zverimexu…mužů ji ho dat ne, když ma pipetu??? Která ani nevím jestli zabrala…měli SME to už v pokročilým stadiu zjistili jsme to az po měsíci ze ma blechy
Jo a ta tableta není to bravecto??? Jestli jo tak to je teda pěkně drahy, na ni by me to vyšlo na 1000,–…
Obden uklizim, Peru, strikam všude kde se pohybuje (valí) kolik stoji takovej postřik??? Zkusit to nechat vyatrikat, pak dat znovu pipetu a nasadit obojek??? Nebo myslíte ze mám jít k doktorce???
Měli jsme taky tabletu - od veterináře a do hodiny jsem vyčesávala mrtvé blechy, po měsíci opakovat, obojek -škoda peněz, prý je nějaký co snad funguje, ale cca 400Kč.
Hlavně ten obojek je prej jen prevence…ale každý mi řekne něco jiného… Dneska sem ji radši i odcervila… Já už sem z toho fakt hotova, je mi ji hrozné líto…
@terinka4444 To právě nevím, jak se jmenovala, ale stála tak kolem 200. Musela jsem zvolit tuto cestu, protože ze šampónu měla alergickou reakci.. :-/ Utrejch to určitě bude, žádné iluze si nedělám… ![]()
@xvercax
Já měla kdysi stejný problém. Koupání, pipety, spreje - nic nezabralo. Pak jsem koupila obojek Kiltix a sprej na prostředí Bio kill. Vykoupala psa v protibleším šamponě, dala pipetu a obojek, vystříkala všude, kde lehával a zabralo. Teď už jen kupuju obojek a musím zaťukat 3 roky ani jedinná blecha a to dokonce, i když přišel do styku s zablešeným psem.
Jsem na tom uplně stejně
máme dva pejsky a zkoušely jsme všechno možný..šampon, postřik, ted jsme koupily pipety a pořád je mají
a přesně, ten větší už má na zádech rozškrábanou kůži..peru, vytírám přípravkem proti blechám a stejně, nevim kde ty blechy můžou k sakru být ![]()