Nemůžu se zbavit psích blech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
27.1.15 21:07

@Bomer
Tak nám zabral obojek, i když blechy měl. Dala jsem obojek a do týdne byl bez blech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 21:28

@blanula19 a jakou značku jste mu koupili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
27.1.15 21:29

@shadowofangels teď sem se taky chtěla zeptat :D Barney zatím sice blechy nemá, ale když je měl tak s jeho srstí byla vážně sranda je hledat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
27.1.15 21:34

U nas pomohlo psa vykoupat samponem proti blecham, nasadit obojek a byt postrikat sprejem proti blecham. Dalsi dva dny mu umiraly blechy a lezly z kozichu. A uz se nevratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
27.1.15 21:37

@shadowofangels
Kiltix. ZKusila jsem to a vyšlo. Z koupání už jsem byla unavená, mohla jsem ho koupat denně a furt byl zablešenej. Tak jsem mu nasadila obojek i před blechy a pomohlo. Samo ještě vystříkat pelech a vše kde lehává.
Jinak ho vždy koupím na jaře a celou sezónu máme klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 21:44

@blanula19 Na Kiltix jsem dostala taky tip, ale jaksi ho tu neměli. Tak jsme koupili beophar Bio band..Hezky voní a chvilku to vypadalo, že se to lepší.. Ale teď začínám pochybovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 21:52

@Bomer to věřím, já když hledala blechy, tak jsem je našla jen když lezly náhodou po břichu.. Jinak to je člověk nenajde ani s dvojima očima, který nosím :mrgreen:. A když jsem ju chytla, tak letěla rovnou z okna, mrcha jedna.. Jak se říká se mnou ovce nepásla či jak, tak ať si hledí svýho, blecha ošklivá nenažraná.. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 21:54

@ivanak Koupala jsem taky, ale stejně prd..  :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
28.1.15 07:17

@shadowofangels kdyby jsme pak nenasadili ten obojek, tak se taky asi nezbavime. Mam bileho labradora, takze ty umirajici blechy, co mu pak lezli z kozichu byly videt fakt dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
28.1.15 10:18

O hledání blech mi vykládejte. :mrgreen: Mám černého kokra - černá, dlouhá, hustá srst - najít blechu nadlidský výkon. :cert:
Ale osvědčil sem mi všiváček. Když mám podezření, přejedu mu párkrát denně po zádech a je hned jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.15 10:27

@blanula19 Všiváček? :D Co to je? Takhle se říká lumpům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
28.1.15 10:49

@shadowofangels
Neznáš všiváček? Ten se používá na děti, při hledání vší. Stojí pár korun a na hledání blech k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.15 10:52

@blanula19 Tak ten neznám.. :) Dobré vědět, díky.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
28.1.15 10:52

@shadowofangels
Není zač :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
28.1.15 12:39

@shadowofangels @blanula19 Ten hřeben mívala babička v kapsáři v koupelně - nostalgická vzpomínka :hug:…každopádně se vyrábí a prodává dodnes… určitě ho mívají v drogerii Teta.
Já jsem černého psa vyčesávala furminátorem - řekla bych, že mezírky mezi hroty jsou podobné. I když se pes drbal a veterinářka diagnostikovala alergii na bleší kousnutí - blechu jsem na psu neobjevila.
Ale škrábala jsem se tedy i já :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný