Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Virginian nemáš fotku? myslím psa né tebe, ty jsi podle profilovky moc krásnej.
@Malinovkaa píše:
A co my s tím?
ty jsi trubka.
@Malinovkaa píše:
A co my s tím?
Proč sem lezeš? Když tomu nerozumíš, tak aspoň mlč.
Máme jezevčí babičku 13 let, zatím se drží, ale už teď se děsím, že ten okamžik rozloučení jednou přijde…
@Virginian píše:
A ještě jsem si nezvyk. Před půl rokem jsme uspali Montmorencyho a pořád mám pocit že přijde a šťouchne do mne čumákem.A to prosím máme ještě jednoho psa.
Nestěžuju si, jen smutním.
To je mi líto, chápu, že smutníš. ![]()
@Malinovkaa píše:
A co my s tím?
Ty si tady teda děláš jméno…když nemáš, co napsat, tak sem nelez.
@Blackova.K píše:
@Virginian nemáš fotku? myslím psa né tebe, ty jsi podle profilovky moc krásnej.
LOL, ani nevíš jakou máš s tím krásným pravdu, checht.
Příspěvek upraven 23.01.15 v 19:39
Profilovku jsem někde šlohnul, takhle by vypadal Pepek námořník kdyby dneska skutečně žil ![]()
Akorát Pepek kouřil dýmku z kukuřičného klasu a tenhle má brierku.
Muj jediny pejsek mi zemrel pred 18 lety, nikdy jsem uz nechtela jineho. Jako reakci na jeho smrt jsem mela rok silenej ekzem. Ted uz ale vzpominam jen na to hezke. Tim chci rict, ze ti rozumim.
@Avdejeva píše:
Muj jediny pejsek mi zemrel pred 18 lety, nikdy jsem uz nechtela jineho. Jako reakci na jeho smrt jsem mela rok silenej ekzem. Ted uz ale vzpominam jen na to hezke. Tim chci rict, ze ti rozumim.
To je smutný, žes neměla dalšího pejska.
Můj první pesánek mi umřel v jeho 14ti letech, na stáří, a teda obrečeli jsme to celá rodina. Byl velký, celý černý a chováním jak aristokrat.
Pak jsme si pořídili dva plyšáky (jorkšíry) a ty nám tu prázdnotu zaplnili…jsou skělí ![]()
Mam 15 letyho pudla
neni jak ostatni, ustekanej, nic.. je uzasny, skvely, mam ho od jeho 3 tydnu kdy jsem mu zachranila zivot.. Uz byl 2× na operaci s nadorem, obrecela jsem ho za ty roky nescetnekrat a desim se az umre, nebo se budu muset rozhodnout o uspani.. Nejradsi bych ho naklonovala ![]()
A vim ze uz zadnej jnej nebude jako on, pak uz pejska nebudu chtit ![]()
@Blackova.K píše:
@Virginianto nejsi ty? jsem v šoku
![]()
Tak soráč, no
A tvoje profilovka je reálná? ![]()