Útulek pro psy

14957
24.1.15 15:37

Útulek pro psy

Zajímalo by mě, jestli někdo pracuje nebo dochází jako dobrovolník do psího útulku? Já totiž jiné zkušenosti, než s jedním, do kterého občas dojdu, zkušenosti nemám, tak nemám srovnání. Pravda je ale taková, že jsem tak nějak z tohohle útulku zklamaná. Mají jen hodně omezený čas na návštěvy nebo venčení a i když tam dojde člověk v ten vymezený čas, tak stejně má pocit, že obtěžuje. Mají tam zamčeno, pak někdo vystrčí hlavu ze dveří s otázkou - co chcete, když jdete venčit fajn, když kouknout na pejsky, tak se netváří nadšeně, pejsi mají velmi často neuklizené kotce, páchne to tam výkaly a močí. Já chápu, že je to dřina a řehole, ale pokud si trošku nedají práci se tvářit příjemně a návštěvníky přijímat, případně o těch pejscích něco povykládat, pak těm psům snižují přece šance dostat se pryč, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10248
24.1.15 15:41

Velký rozdíl je útulek vs záchytné kotce a pak útulek městský a soukromý… no a dál je to o lidech, a v městským vím, že venčit pejsky nejde, a kouknout na ně taky ne, max dovedou toho vybraného, nebo po rozhovoru nějakého doporučí.
V soukromém se dá většinou domluvit na čemkoliv… a pomoc uvítají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
24.1.15 15:45

A to v těch městských útulcích se psy ven nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
24.1.15 16:13

@Kfětoslava to bych kecala, ale možná ne, ono na to fakt asi není čas, asi je stříhají ve výběhu bych řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.15 17:18

Ja nemam slov na nic co se tyce lidske sobeckosti a hyenismu. Tak bezcitni a bez soucitu. A kdyz chcete dat sanci pejskovi k novemu zivotu a z utulku ho vysvobodit tak chteji penize. Mam doma pejsky tri.. dokonce i skrz ne jsme koupili dum s vetsi zahradou aby byli volnejsi kdyz nejsme doma ci podobne. Ja mit to stesti a chytit eurojackpot, prvni co me vycisti hlavu bude ihned zalozit velky statek pro stastna zviratka… aby pocitily teplo, domov a lasku. Keeez by lide nemysleli jen na sebe… keezby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
24.1.15 17:22

@SnažilKasandra a proč by ty peníze nechtěli? Tu symbolickou částku? Za to že ti dají naočkovaného psa? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
24.1.15 17:38

@SnažilKasandra Tu sobeckost a hyenismus, to mluvis o tech lidech, co utulcich pracuji? To snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
29.4.16 12:28

Holky, náhodně jsem narazila na netu na tohle: https://www.pesweb.cz/…aplnte-misky

Moc se mi to líbí a každý den poctivě klikám. Kdyby někdo chtěl pejskům z útulku pomáhat, tak stačí každý den kliknout, dle počtu kliků pak určí velikost sponzorského daru a pejsci v různých útulcích dostanou granule, konzervy apod. Teď jsem tam našla i fotky z minulých měsíců a let kam to putovalo.

• Citovat
  • Upravit
1787
29.4.16 13:32

Taky klikám, bohužel ne každý den mi to vyjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39721
29.4.16 15:02

@sunshinegirl
Jojo, už tu to téma máme. Hezký nápad. :palec: Taky klikám.

https://www.emimino.cz/…ankovani/50/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný