Koupit dům, kde se oběsil člověk?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
NA to si podle mě musíš odpovědět sama, jak se v tomhle domě budeš cítit. Já na duchy atd.moc nevěřím, takže já bych ho vzala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, dům vypadá krásně, spousta místa, nádherná zahrada vše udržované super lokalita a hlavně dům je opravdu hodně levný, až nám to přišlo s manželem divné. Ano je tu problém s P! V tomto domě se oběsila paníprý z důvodu ztráty obou synů(autonehoda) oba na místě mrtví
Nevíme zda to vzít, nebo nešly by jste do toho? Díky za reakce
Moc děkuji za anonym
jedte se podívat a uvidíš, jak se tam budete cítit. Já byla jednou ve stodole, kde se oběsil pán a byla mi tam zima, nepříjemně. Loni jsem koupili dům, ve stodole tam zemřel majitel, ale tam mi bylo dobře a vůbec v celém domě je mi moc hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lauraka píše:
Ja ano, tohle by pro me nehralo vubec roli.
Pro mě by to nebylo až tak velký důvod to nevzít ale když jsem vstoupila do toho pokoje kde se,,to stalo,,cítila jsem divný zápach
nevím jak to popsat tedy ten zápach popsat ale prostě to tam cítit bylo, manžel to nejprve necítil ale po chvilce také řekl, že také něco cítí
makléř jen řekl, že on nic necítí ale že je možné že paní našli až po 4 dnech ![]()
Stačilo by to přemalovat?
zakladatelka
- Citovat
- Upravit
Já bych to nedala. Na místa jsem citlivá. Moje kamarádka chytá v nešťastných barácích astmatické záchvaty, a to o tom dopředu ani neví. Jsem prostě to, čemu se dneska říká například ezopíča, věřím na nešťastný místa a nekoupila bych to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzela píše:
NA to si podle mě musíš odpovědět sama, jak se v tomhle domě budeš cítit. Já na duchy atd.moc nevěřím, takže já bych ho vzala.
Právě, že jsem se tam cítila příjemně až na ten, zápach,, v tom pokoji jsem se tam cítila dobře ![]()
- Citovat
- Upravit
Aha, no na zapach jsem alergicka
Ja myslim, ze by s tim slo neco udelat, poradne vyvetrat, vymalovat, pozvat si nejakou firmu na pomoc. Kdyby se mi dum libil a cena byla prijatelna, vzala bych to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ještě uvidíme, s manželem to probíráme pořád do kola a nemůžeme se rozhodnout.Ale oba jsem se shodly na jediném. Bylo nám tam příjemně a tak zvláštně útulno a domácky, až nás to překvapilo
Bylo prý hodně zájemců na tento dům ale když se dozvěděli, co se tam stalo tak ztratili zájem.
Tak pak se ozvu jak jsme se dohodly a díky za Váš čas ![]()
- Citovat
- Upravit
No tak když ti tam je příjemně, si to kup. My tam nebyly a vypadalo to, že ty máš pochybnosti o nějaké řekněme etice či o něčem mezi nebem a zemí, a to teda nemáš. Smrad se dá řešit třeba dezinfekcí, oškrábáním omítky, natáhnout novou a vymalovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Právě, že jsem se tam cítila příjemně až na ten, zápach,, v tom pokoji jsem se tam cítila dobře
Pokud ten zápach není nijak velký, tak by mělo stačit vymalovat a podlahu pořádně vydesinfikovat.
Když známým umřela babička, tak byly pokoje cítit takovou “stařešinou“, museli vyhodit všechen nábytek i dřevěný, ošrábat zdi a nahodit novou omítku, pak to bylo ok. Ale ten pach tam byl zažraný za x let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agnesita Souhlas, taky jsem celkem ezopíča.
A pokud bych to ještě takhle věděla, i kdybych to necítila (vnitřně ani nosem), stejně bych na to pořád myslela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lauraka píše:
Aha, no na zapach jsem alergickaJa myslim, ze by s tim slo neco udelat, poradne vyvetrat, vymalovat, pozvat si nejakou firmu na pomoc. Kdyby se mi dum libil a cena byla prijatelna, vzala bych to.
Cena je víc jak přijatelná ![]()
Doufám, že v případě koupě by s tím šlo něco dělat ale mám hrozný strach, aby ten zápach tam nezůstal. Manžel říká, že by se při nejhorším musela seškrabat omítka znovu to omítnout a vymalovat plus se musí dát nová podlaha(ale to je samozřejmé, s tím počítáme pokud to koupíme) je to totiž nutnost
určitě chápeš proč
![]()
Ale opravdu se mi baráček moc líbí
no ještě uvidíme ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano, dům vypadá krásně, spousta místa, nádherná zahrada vše udržované super lokalita a hlavně dům je opravdu hodně levný, až nám to přišlo s manželem divné. Ano je tu problém s P! V tomto domě se oběsila paní
prý z důvodu ztráty obou synů(autonehoda) oba na místě mrtví 
šly by jste do toho? Díky za reakce
Nevíme zda to vzít, nebo ne
Moc děkuji za anonym