Kartářka Pavlína Hencová
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
@Kulisek0303 A jakou, prosím, jestli se mohu zeptat?
Pani je velmi mila. Již před dvěma lety mi řekla věci, které vědět nemohla, viděla věci, co znát nemohla. Byla jsem u ni znovu po dvou letech. Opět.. napr u ex viděla před dvěma lety… soudy. Listiny. Moc listin a jak listuji a listuji., a je toho moc.. viděla mříže.. po dvou letech opět. Zacla sama … vidim soudní budovu., (řešila jsem syna) ex opět špatne. Mříže se potvrzuji za únik dani,,,Viděla zlo msty.. vše se mi děje.. u dcery viděla koně, na otázku zda má rada koně, ze vidí hlavu opírající secí koně.. Atd Atd Atd … umí vidět problém který můžete ovlivnit, umí vidět duše. Říct a mluvit stylem jaký znáte od mrtvých. Třeba je tu s vámi,,ze si jde zase sednout na lavičku … ( a vy víte ze děda sedaval na lavičce) ![]()
Muže vidět úraz. Příklad ; zacla se hýbat sem a tam u kamarádky,, vyhýbala se hlavou když řešila syna … co děla? Rika ano správne gólman,,, chytá puky…. Viděla úraz prave části hlavy ať vše zkontrolují.. doma kamarádka se ptala syna zda má vše ok na hokej,, a ze jo.. a co helmu? No chybí mi tam Šroubek vpravo u ucha říkal syn
Vidí ze vás třeba nebo manžela něco bolí i zdravotně. Vidi problémy ledviny zuby.. hlava.. vše můžete ovlivnit, najít cestu.. u mě věděla problémy. Soudy díky ex, mříže u nej. A černého ptaka, nebezpečí, rozsudek už mel. Viděla u me nsmocene prsty (díky ex) problémy., poradila mi řešit hodně věci, míchat kafe., jinak se nehnu,,, na konci viděla šlehačku z kávy. Bílo a klid.. i když to bude těžký …u nej ty mříže vycházejí!!! Natvrdo. Jen se odvolávají,, je toho moc a moc. Pozná chytré dítě, vidí třeba knihu místo hlavy. U známe řekla tři kluky.. a ze má kopnout do zadku co se ji pořad vrací,,, bývalý.,děda z lavičky duch ji přímo vzkázal i jméno ať se na nej vykašle,,,
Pani je úžasná. Bydlí ve stejném městě a už tam byly kolem mě další kolegyně. Vše je pravda … kdyby něco. Pisnete mi 702160432
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kulisek0303 Dobrý den, opravdu moc Vám děkuji za odpověď. Toto je několikátá pozitivní zkušenost. Moc mi to pomohlo. Přeji Vám, ať se Vám daří a hlavně pevné zdraví ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, máte prosím někdo nějakou zkušenost s paní Pavlínou Hencovou z Kadaně?