Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, koupili byste kočárek jané slalom pro po 2 dětech? Myslíte, že vydrží? Kočárek se mi líbí a myslím, že je dost kvalitní, ale záleží na jak dlouho. Máte s ním někdo zkušenost, jak dlouho vydržel? Předem děkuji ![]()
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProZalezi na okolnostech jak vypada jestli je rozviklany, nebo tak… takhle vam tezko nekdo poradi
ja ho mela byli jsme druhy majitele a ted se v nem vozi treti dite a stale funguje
Ja uz ho po dvou detech mela a odvozila jedno, dalsi se v nem bude vozit od leta:--)
zalezi na tom, jak s nim dotycna jezdila, nekdo jezdi poschech a to muze byt ruzne vyviklane, ale to se asi pri nakupu nedozvis…chce to nekoho spolehliveho, zanmeho, nebo si to nekde zkusit…
ale vseobecne si myslim, ze je kvalitni a vydrzi.
Příspěvek upraven 27.03.13 v 17:40
Klidně, ale jen z ruky do ruky a pořádně prohlédnout. Taky jsem prodávala Janéčko po druhorozeném (už jsme ho měli z druhé ruky) a byl to fakt pěknej kočárek.
Konstrukce může být rozvrzaná, brzda může padat, hlavně pláště už budou tenký - takže stačí kamínek a člověk píchne.. Ale to je neduh skoro všech kočárků s nafukovacíma kolama - v mém okolí se to stalo i u Jané, i u Teutonie.. Pláště se dají koupit, ale už je to investice navíc..
@gabriela82 píše:
Konstrukce může být rozvrzaná, brzda může padat, hlavně pláště už budou tenký - takže stačí kamínek a člověk píchne.. Ale to je neduh skoro všech kočárků s nafukovacíma kolama - v mém okolí se to stalo i u Jané, i u Teutonie.. Pláště se dají koupit, ale už je to investice navíc..
duse stoji i s vymenou u nas 100kc.
Kdybych ho mohla vidět na živo tak bych uvažovala. Sama jsem Jané měla a byl i po dětech v dobrém stavu.
Bála bych se, že budou vrzat kola. Já takhle koupila golfky v bazaru. Kočár vypadal pěkně, čistě, nezdálo se, že by byl nějaký moc ojetý. A pak po pár jízdách začal vrzat. Mazali jsme kola, cestu někam vydržel být zticha a pak vrzal zas.Bylo mi řečeno, že se s tím nedá nic dělat, že to je tím, že už je ojetý. Brzy letěl z bytu. A to jsem si myslela, jak jsem ušetřila.
@Valli ano to souhlasí.. Já taky psala o plášti.. Když je plášt ojetý a tenký každý kamínek ho probodne a prorazí duši ![]()
Já bych do toho nešla. Jane dost trpí na brzdy, švagrové odešla snad po 2 měsících. Já mám můj sice hodně starý, ani nevím po kolika dětech (byla to darovaná nouzovka a už u toho zustalo) a už teda fakt moc parády nedělá, spíš ostudu, brzda v háji, přední kolečko se viklá, takže se s ním nedá jít rychle. Když jsem kupovala náš první kočárek, tak mi i v obchodě řekli, že u jane človek neplatí za kvalitu, ale za značku.
Chce mi ho prodat kamarádka a vím, že je šetrná. Kolečka kupovala nedávno nová a kočárek jsem samozřejmě viděla a žádné neduhy nemá. Proto jsem jen chtěla vědět, jaké kdo má zkušenosti, kolik dětí odvozil. Zajímá to i kamarádku, protože se bojí, aby mi kočárek neprodala a on se za pár měsíců rozpadl. Takže je to zvídavost nás obou. Moc Vám vše děkuji za názory, potěšili jste mě.
![]()
Ahoj, měla jsem Jané po dvou dětech, kolekce z r.2004,vozila se v něm dcera-mám teda jen sporták a ted skoro půl roku v něm jezdil kamarádky malej-4roky, měl zlomenou nohu a kočárek furt drží, sice parádu nedělá, ale zas je velikej ![]()
Nedavno jsem byla s kamoskou kupovat Jane kocarek po dvou detech. Nevim ze ktereho roku kolekce. Byla to ta trojkolka. Jane slalom pro oranzovo modry kocarek. Vypadal moc pekne po dvou detech. Nebyl ani rozvyklany.
Koupila ho za 6tis.
Jestli vydrzi treti dite nevim, kamoska ceka mimco zacatkem cervna.
Vždy je riziko koupí opotřebeného, že se může brzy rozbít, já osobně bych do něho nešla-kamarádka má z roku 2012, kontrukce rozvyklaná, praská v ní a je to dost plast, navíc i brzda je nic moc už. Jezdí s ním pul roku a má nedonošenečka a navíc jezdí jen město. Může to být samozřejmě kus od kusu, ale já bych zrovna do jané nešla. jen pokud by byla nouze tak max do 3 tisíc…
Jenže zrovna z roku 2012 stojí za starou belu.Ty starší jsou leší, jsou tam jisté neduhy jak už to bylo zmíněno. ale já bych do toho klidně šla. Jane jsem měla dvakrát a vždy spokojenost