Koupit sedačku z e-shopu?

rsisa
25.8.24 09:30

Koupit sedačku z eshopu?

Ahoj všem,
potřebuji nutně novou sedačku, pár se mi jich líbí, ale vše eshopy. Nelze si je prohlédnout a vyzkoušet na prodejně. Už jsem včera dávala dotaz na konkrétní typ a jsem ráda, že mi tady jedna slečna ( paní) napsala, jaká je v realu…
Jenže na prodejnách je hodně omezený výběr, jak jste to měli vy, kupovali jste vždy na prodejně a ještě dotaz - který obchod by jste doporučili a který ne, děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21585
25.8.24 09:47

Já bych sedačku přes web bez vyzkoušení nekoupila. My jsme pořizovali novou vloni a obešli jsme spoustu obchodů, než jsme vybrali tu pravou. Když si projdeš Sconto, Asko, XxxLutz, IKEA, tak třeba na něco narazíš. My máme sedačku od Phase, ale to už je dost drahá sranda… Záleží, co do toho chceš investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
25.8.24 09:47

Nikdy bych sedačku nekoupila v eshopu. To budu radši objíždět obchody. Na sedačce trávím hodně času, chci, aby byla zcela podle mých představ a pohodlná. To z obrázku nepoznáš. Kolikrát se mi stalo, že jsem viděla v obchodě super sedačku, ale jak jsem si do ní sedla, tak hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
25.8.24 09:51

@nozu
Děkuji

• Citovat
  • Upravit
rsisa
25.8.24 09:51

@Jaňouchová
Děkuji

• Citovat
  • Upravit
12911
25.8.24 10:20

Objeli jsme všechny obchody stovky km daleko a nic. Ta nabídka je nechutně ubohá a v podstatě prašť jako uhoď, soukromníci v podstatě vyrábí to samé, co je v obchodech, protože do nich v lastně dodávají. Individuálně ti nechtějí vyrobit vůbec nic, maximálně něco pokrátit a to je tak vše.
Zoufalství nejhoršího rázu…Nakonec jsme koupili od někoho starou a nechali zrenovovat, to ještě soukromníci dělají.
Jinak bych si nevybrala, jsem tedy dost náročná na ergonomii sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
25.8.24 11:24

Koupila jsem ji z eshopu, ale stala 20000, takže jsem to riskla (třeba ji po dětech vyměníme, proto jsem nechtěla kupovat drahou). Chtěli jsme do L, z boku bez zad (máme vedle prosklený portál) a nechtěla jsem celou šedou. Vyšlo to, je parádní, akorát tvrdá, krásně se na ní sedí i leží. Návštěvy si pohodlnost chválí.
Máme Korfu pravý roh, šedohnědé ruční opěrky a tyrkysové čalounění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 11:29

V prodejnách se nám žádná nelíbila, koupili jsme na eshopu, potřebovali jsme 3,5m dlouhé ucko…dali jsme si to s montáží, našli jsme drobný roztržení na neviditelném místě, nabídli nám vrácení, výměnu dílu nebo slevu, zeptali jsme se na slevu a byly to 4tis dolů…je krásná do nového domu, pohodlná a se dvěmi malými dětmi nám stačí :-)

• Citovat
  • Upravit
74217
25.8.24 13:26

Ne. Nám došla, že měla dno rozbité cestou. Asi to bylo v autě blbě ukotvené. Reklamace a jednání otřesné. Pak nám vrátili kolem 500 nebo 600,–. Už přesně nevím. To byla cena toho dna úložného prostoru, který byl rozbitý. Místo doma ji máme venku na terase pod pergolou, protože pak byla i jiná vada na kráse. Hezká pohledově je. Pohodlná taky. Domů se pak vybrala osobně a dovezla jiná ze Sconto. Přes e-shop už bych nic nevzala. Za to následné jednání, domáhání se. Hromada telefonů, focení, e-mailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rsisa
25.8.24 13:37

Děkuji všem za příspěvky…

• Citovat
  • Upravit
434
25.8.24 16:48

@AnnieTRoj můžu se zeptat z jakého je obchodu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
25.8.24 17:45

@Kelsey u nás ta reklamace byla během pár dní vyřízena a ten e-shop má sklady asi 15km od nás…rozváží to jejich zaměstnanci, o víkendu, pan vadu viděl a poradil nám, jak to nafotit a do pár dní jsme měli peníze…

• Citovat
  • Upravit
Kocicka1987
25.8.24 17:46
  • Citovat
  • Upravit
5622
26.8.24 10:08

Kupovali jsme sedačku z eshopu Lumax nábytek a je fajn. Lumax má po republice i pár showroomů, kde se některé sedačky dají vzkoušet a mají tam i vzorníky možných potahů.
Sedačku máme zatím rok a půl, tak nemůžu úplně říct jak to bude z dlouhověkostí, ale za ty peníze nám přijde super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný