Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud pro tebe investice 35 korun neni likvidacni, tak ho kup a udelej. Vsak co nejhorsiho se muze stat - ze ho bilej vyhodis. ![]()
Ms měla dojít 1.11, dnes je 2.11. - to ještě nemusí být nic na testu vidět, anebo ms ještě dojde
Tak už můžeš začínat špinit a začne ti menzes ne? jinak já bych nevydržela a test si koupila ![]()
Já jsem zašpinila jen třikrát, včera ani dnes nic. MS mi vždy začíná hned na plno
Test si klidně kup, ale nemusí být ještě pozitivní i kdybys byla. Na utz určitě ještě nic vidět nebude tak dva týdny.
Tak jestli ti těch 40 kč nebude nějak zásadně chybět, myslím že nic nezkazíš ![]()
Taky bych udělala test, dej vědět jak jsi dopadla pokud si ho budeš dělat..:)
@Anonymní píše:
Ahoj,předem se omlouvám, faaakt se stydím, za svůj „inteligentní“ dotaz (proto anonym), jenže jsem fakt taková trochu pověrčivá..
Máme nechráněný styk, žádná pravidelnost, MS +- 2 dny pravidelná. Tento měsíc měla dojít 1.11., zatím nic, tři dny jsem maličko zašpinila (jen trocha krve na papíru a zas nic). Zvažuju, jestli koupit test a zítra otestovat. Nechci si případné těhu „zakřiknout“, ale zas v sobotu bych měla jít docela těžce pracovat, tak bych chtěla do té doby vědět, co a jak. Co myslíte? Navíc bylo by už něco vidět? Pravděpodobně možné početí tipuji na 17.10.
Děkuju a fakt se omlouvám za trapnost![]()
Kup si ho, stojí cca 50 kč a budeš mít jasno ![]()
No zavolala bych mu klidně už teď on se tě určitě zeptá na první den poslední menstruace a vypočítá si to kdy tam máš dojít aby už třeba něco viděl…:)
Ahoj,
předem se omlouvám, faaakt se stydím, za svůj „inteligentní“ dotaz (proto anonym), jenže jsem fakt taková trochu pověrčivá..

Máme nechráněný styk, žádná pravidelnost, MS +- 2 dny pravidelná. Tento měsíc měla dojít 1.11., zatím nic, tři dny jsem maličko zašpinila (jen trocha krve na papíru a zas nic). Zvažuju, jestli koupit test a zítra otestovat. Nechci si případné těhu „zakřiknout“, ale zas v sobotu bych měla jít docela těžce pracovat, tak bych chtěla do té doby vědět, co a jak. Co myslíte? Navíc bylo by už něco vidět? Pravděpodobně možné početí tipuji na 17.10.
Děkuju a fakt se omlouvám za trapnost