Koupit těhu test nebo nekoupit ?

Anonymní
2.11.17 11:41

Koupit těhu test nebo nekoupit ?

Ahoj,

předem se omlouvám, faaakt se stydím, za svůj „inteligentní“ dotaz (proto anonym), jenže jsem fakt taková trochu pověrčivá..
Máme nechráněný styk, žádná pravidelnost, MS +- 2 dny pravidelná. Tento měsíc měla dojít 1.11., zatím nic, tři dny jsem maličko zašpinila (jen trocha krve na papíru a zas nic). Zvažuju, jestli koupit test a zítra otestovat. Nechci si případné těhu „zakřiknout“, ale zas v sobotu bych měla jít docela těžce pracovat, tak bych chtěla do té doby vědět, co a jak. Co myslíte? Navíc bylo by už něco vidět? Pravděpodobně možné početí tipuji na 17.10.
Děkuju a fakt se omlouvám za trapnost :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
2.11.17 11:43

Pokud pro tebe investice 35 korun neni likvidacni, tak ho kup a udelej. Vsak co nejhorsiho se muze stat - ze ho bilej vyhodis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
2.11.17 12:17

Ms měla dojít 1.11, dnes je 2.11. - to ještě nemusí být nic na testu vidět, anebo ms ještě dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
2.11.17 12:38

Tak už můžeš začínat špinit a začne ti menzes ne? jinak já bych nevydržela a test si koupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 12:42

Já jsem zašpinila jen třikrát, včera ani dnes nic. MS mi vždy začíná hned na plno

• Citovat
  • Upravit
1805
2.11.17 14:00

Test si klidně kup, ale nemusí být ještě pozitivní i kdybys byla. Na utz určitě ještě nic vidět nebude tak dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
2.11.17 14:05

Tak jestli ti těch 40 kč nebude nějak zásadně chybět, myslím že nic nezkazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
2.11.17 15:27

Taky bych udělala test, dej vědět jak jsi dopadla pokud si ho budeš dělat..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.11.17 17:32
@Anonymní píše:
Ahoj,předem se omlouvám, faaakt se stydím, za svůj „inteligentní“ dotaz (proto anonym), jenže jsem fakt taková trochu pověrčivá..
Máme nechráněný styk, žádná pravidelnost, MS +- 2 dny pravidelná. Tento měsíc měla dojít 1.11., zatím nic, tři dny jsem maličko zašpinila (jen trocha krve na papíru a zas nic). Zvažuju, jestli koupit test a zítra otestovat. Nechci si případné těhu „zakřiknout“, ale zas v sobotu bych měla jít docela těžce pracovat, tak bych chtěla do té doby vědět, co a jak. Co myslíte? Navíc bylo by už něco vidět? Pravděpodobně možné početí tipuji na 17.10.
Děkuju a fakt se omlouvám za trapnost :oops: :oops:

Kup si ho, stojí cca 50 kč a budeš mít jasno :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.17 07:22

Zakladatelka ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.17 07:25

Nenahrala se mi ta fotka

• Citovat
  • Upravit
1933
3.11.17 08:22

Tak zakladatelko, ten je hezký gratuluji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.17 08:28

@inkognit díky :-) Teď ještě vydržet aspoň měsíc, než půjdu k dr :lol:

• Citovat
  • Upravit
1933
3.11.17 08:41

No zavolala bych mu klidně už teď on se tě určitě zeptá na první den poslední menstruace a vypočítá si to kdy tam máš dojít aby už třeba něco viděl…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí