Kouření a antikoncepce

Anonymní
30.11.25 20:58

Kouření a antikoncepce

Ahoj holky, vim, ze tu je uz par diskuzí na toto téma, ale zajímaly by me vaše zkušenosti. Jsem kuřačka (konkrétně kouřím elektronickou cigaretu) a dnes jsem zacala brát antikoncepci Ayreen, prý by to měla být docela slabá antikoncepce. Ale taky jsem slysela o riziku vzniku trombózy při kouření u HA, tak by me zajimalo, ktera z vas kouříte a berete HA? Každopádně jsem jeste mlada, je mi 20 a jsem hubena, v rodine ani trombózu nemáme, ale i presto se musim zeptat :D Dekuji za vaše zkušenosti ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5692
30.11.25 21:15

A na co se chceš zeptat? Ano, pokud kouříš a bereš HA, můžeš mít trombózu, i když jsi hubená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.11.25 21:18

Bajvoko - doposud jsem poznala třeba 200 žen, které roky kouřily a braly HA a znám z nich jednu, která měla trombózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.11.25 23:02

@smile_xxx já jsem ji nezaložila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.12.25 14:23
@Anonymní píše: Více

Ahoj, HA beru 10 let, kouřím celou dobu - dřív max krabičku denně, posledních 5 let o dost víc. Hubená sice nejsem, ale zatím jsem žádné problémy kvůli HA neměla, beru to tak, že nějaké riziko tam je, ale to je s kouřením stejné. Možná bych řekla, že když kouříš elektronickou cigaretu, tak to riziko bude i menší a hlavně HA spolu s kouřením by měla být nebezpečná zejména od 35 let výš. To bych pak začala řešit asi i já… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
2.12.25 08:20

Kazdy stesti sveho dynamitem :nevim: Kdyz si vytahnes Cerneho Petra a zrovna ty tu trombozu mit budes, tak ti bude k nicemu, ze dalsich tisic zen kourilo a nemelo ji. Aspon mas padny duvod s tim zlozvykem prestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí