Kouření dýmky

Anonymní
29.12.21 14:44

Kouření dýmky

Ahoj, nevím jak úplně začít. Už delší dobu se mi strašně moc líbí dýmky. Byla jsem před časem na jedné akci s holkama a jedna paní ji tam kouřila, od te doby jsem na to dost myslela a dost jsem si o tom zjišťovala a nějak se mi ta myšlenka, že bych si občas večer zakouřila na relax dýmku líbí. Problém ale je, že jsem nekuřačka, kouřila jsem jen jednou jednu cigaretu na večírku pár let zpátky. A kouření dýmek je náročnější a chtěla bych si to vychutnat a užít si to hned na poprvé a nechci ať se mi to zhnusí. Kámoška mi radila ať nejprve kouřím trochu cigarety, abych si zvykla, ale bojím se, že potom s cigaretami bebudu moct přestat. Další co mě trápí je můj manžel, nevím jak to pobere a bojím se mu to řict. Máte to někdo taky tak, poradil by mi někdo, nebo pověděl názor?
Dost se stydím.
Děkuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
29.12.21 14:50

Určitě bych nezačínala s cigaretama, to je něco úplně jiného. Dýmku teda kouřil můj děda, mě to strašně smrdelo :lol: ale vypadá to hezky, to jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
29.12.21 14:51

Já bych s tím vůbec nezačínala a našla si jiný koníček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
29.12.21 14:53

Zkus si koupit nebo půjčit Život s dýmkou, malá knížka která ti vysvětli jak začít.

Jinak na dýmku si musíš zvyknout a cigarety ti v tom nepomůžou.

Nová dýmka se také musí zakouřit a než začne chutnat tak to chvíli trvá. Stejně tak tabák a nezačínej levně, taras bulba ti to jen znechutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 14:55
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím jak úplně začít. Už delší dobu se mi strašně moc líbí dýmky. Byla jsem před časem na jedné akci s holkama a jedna paní ji tam kouřila, od te doby jsem na to dost myslela a dost jsem si o tom zjišťovala a nějak se mi ta myšlenka, že bych si občas večer zakouřila na relax dýmku líbí. Problém ale je, že jsem nekuřačka, kouřila jsem jen jednou jednu cigaretu na večírku pár let zpátky. A kouření dýmek je náročnější a chtěla bych si to vychutnat a užít si to hned na poprvé a nechci ať se mi to zhnusí. Kámoška mi radila ať nejprve kouřím trochu cigarety, abych si zvykla, ale bojím se, že potom s cigaretami bebudu moct přestat. Další co mě trápí je můj manžel, nevím jak to pobere a bojím se mu to řict. Máte to někdo taky tak, poradil by mi někdo, nebo pověděl názor?
Dost se stydím.
Děkuji :oops:

Kouřit bych nezačínala. Je to hnus a ničí to zdraví. Dýmky můžeš třeba sbírat nebo se je naučit vyrobit. Když tě tak berou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
29.12.21 14:57
@Anonymní píše:
Dost se stydím.
Děkuji :oops:

Vykašli se na tyhle frajerinky a zbytečně si nekaž zdraví :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 14:57

Já vím, ale kdybych kouřila jen třeba jednou za týden tak to není tak zlé ne? :oops:

• Citovat
  • Upravit
1217
29.12.21 14:59
@Anonymní píše:
Já vím, ale kdybych kouřila jen třeba jednou za týden tak to není tak zlé ne? :oops:

U toho nezůstaneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 15:06
@Anonymní píše:
Já vím, ale kdybych kouřila jen třeba jednou za týden tak to není tak zlé ne? :oops:

A vydržíš to celý život? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 15:07
@Umík píše:
Vykašli se na tyhle frajerinky a zbytečně si nekaž zdraví :palec:.

Starý děda s dýmkou mi přijde normální, ale mladá holka, to bych si řekla, že nemá všech 5 pohromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
29.12.21 15:08

Cigarety a dymka je opravdu neco jineho. Pamatuji, jak dovedla dymka pomotat silnou kuracku, ktera cely vecer a nasledujici den byla nepouzitelna. :mrgreen:

K dymce - pokud chces jednou za cas, zajdi si do cajovny. Treba zjistis, ze ti to nechutna nebo nedela dobre.

Ja porizovala dymku, jednu z nejlevnejsich a nejobycejnejsich druhe jakosti, a i tak me stala 1ooo kc plus prislusenstvi.

Navic na takovy relax je to drbacka. Nez to clovek nachysta, nez se mu podari vubec nahrat uhlik. Jakoze jsou nejake „rychlozapalne“, ale ty mi strasne smrdely. Lepsi klasika. Kterou jsem rozfoukavala horkovzdusnou pistoli (kurna vykonny fen na technicke pouziti).

Dale i ten tabak se prodrazi, pokazde to umyvat. Ja jsem se z toho „vylecila“. Porizovala jsem dymku na akce na obcas, a mela jsem s tim spis drbacku, ktera lezla do penez.

Za dalsi - kdyz jsem si davala dymku sama, velmi brzy jsem mela dost. :nevim: A to jsem v te dobe na tabak a koureni zvykla byla, dokonce i v tu dobu jsem casto davala s prateli tu dymku.

Za me ne, a pokud chces, tak si zajdi do cajovny.  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.12.21 15:09
@Anonymní píše:

Chceš začít jen aby si vypadala dobře?? To jako vážně? Asi bych doporučila dospět a pak se nad tím zamyslet znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
29.12.21 15:15
@Anonymní píše:

A jak víš že to bude relax? Tě po tom může bolet hlava jak střep a do toho budeš smrdět jak starej xantusak. A kde to chceš kouřit? V mraze na balkoně? Doma určitě nemůžeš.

Na relax si můžete s přítelem pořídit vodní dýmku. Tu si můžete kouřit i doma u filmu a možností příchutí atd. Jsou nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.21 15:17

Asi máte pravdu, mám blbé nápady

• Citovat
  • Upravit
5985
29.12.21 15:42

Ty Jo…. Mně po tom bylo poprvé tak zle, že jsem hodila parádní šavli a 4 roky si dýmku nedala :lol:
Relax to je, když si ji dáš jednou za čas v čajovně s přáteli….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová