Kousání u kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
21.5.15 12:56
@Petulanka píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás přestal kojit kvuli kousání miminka? Dcera ma pul roku dva zuby venku a už 14 dní mě kouše jak divá ja vždycky na ní zakřičím ona se lekne ale stejne kouše dál. I když ji prso vemu a dám třeba až za chvíli tak mě vzdycky kousne už nevím co stím jestlí mam přestat kojít a dát sunar ale zas je mě to líto páč mlíka mam dost :nevim: :nevim: :nevim:
Děkuju za odpovědi

vydrž, přejde to. Mi malý kousal až do krve, já tedy nekřičela, ale řekla jsem rázné ne a prso mu sebrala.. trvalo to tak 3 týdny a nechal toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.5.15 13:11

Díky holky j to stou našou dablicou :cert: ještě zkusím :) přestat mužu kdykoliv ale važně se mě ještě nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.5.15 14:01

@brko samozřejmě nevadí, umím číst :D jenom jsem chtěla reagovat na to, že ačkoliv poskytneš hromadu zaručených rad, stejně se najde malej prevít, na kterýho se nedají použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
14.2.17 19:36

Tak, myslela jsem si, že druhou dceru budu kojit dýl, než první (ta se odstavila v 11ti měsících) ale začal jedenáctý měsíc u druhé dcery a narozdíl od první má dva tesáky. Kojila jsem ji už jen odpoledne, večer a jednou nad ránem. Odpoledne mi to bojkotuje už nějakou dobu. vůbec se nechce přisát, nezájem. Baví ji normální jídlo - strávník je neskutečný..tak jako ta první. Jenže jsem si říkala, že bych ráda kojila ještě tak půl roku (kvůli atopickému ekzému, který má od narození)…začala večer děsně kousat. do krve obě bradavky. Tak jsem rezignovala a začala s Nominal kaší. Jediná doba, kdy mě nekouše je právě v tom rozespání nad ránem kolem čtvrté. Je tu někdo, kdo udržoval takto jen to jedno kojení? A ještě v tak divnou dobu? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
14.2.17 19:54

@reinkarnace Měla jsem to tak, ale netrvalo to dlouho…v 8 měsících syn začal kousat, takže se ze tří kojení denně stalo jedno v noci/nad ránem, kdy v polospánku pil, jinak se vůbec nepřisával. Necelé 3 týdny jsem zkoušela přikládat ve dne, ale bez úspěchu a po těch zhruba 3 týdnech se přestal v noci/nad ránem budit a tím odpadlo i to jedno kojení :( Dost mě to mrzelo, ale jinak baští všechno a vypadá spokojeně a to je hlavní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
14.2.17 20:02

@Lendeš joo jako pořád si říkám, že je to ok. starší taky nepoznala UM, prostě do roka kojení a pak už jen jídlo. Ale mladší jsem myslela že bude chtít třeba dýl..no uvidíme. Budu ráda i za to jedno noční kojení, budit ji ale nebudu..zatím se většinou probudila sama, nebo ji vzbudila něčí ségra - jsou spolu v pokoji od půl roka. Tak uvidíme..ani odstříkávat už mi moc nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
14.2.17 20:13

@reinkarnace Mně taky odstříkávat už nešlo a když se přestal v noci budit, tak jsem prostě ukončila veškeré pokusy o udržení kojení..nebudu ho přece budit na jídlo, když nemá takový hlad, aby se vzbudil sám :) já teda UM dávám ráno a někdy i v průběhu dne, nedaří se mi do něj dostat moc jiných tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí