Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky potřebovala bych poradit jestli se dá někde sehnat kousátko ve tvaru dlaně. Ale musí to mít dlouhé prstíky stejně jako mají lidé. Náš mrnous hrozně rád žvýká ruce nejlepé moje nebo manžela (ten má prsty ještě silnější). Bohužel všechna kousátka a hračky které má nemají tak dlouhé konce, které by strčil až na stoličky. Možná to ani nemusí být přesně ve tvaru dlaně, ale třeba tyčky. Kdyby to bylo kousátko uvnitř s vodou (chladivé) bylo by to nejlepší. Ty má hrozně rád ale nedošáhnou tam kam chce a pořád se rozčiluje.
Projela jsem google a nic co by se mému přání blížilo jsem nenašla. Nemáte něco podobného a případně kde je sehnat?
Díky moc
Hele ja ho mam doma, ani presne nevim kde. Ale ziju v UK, koupene je v Boots. Je to takove obyc plastove, uvnitr s tekutinou, tvar ruka (dlan s prstama). Ale uz ho asi nedelaji, nemuzu ho najit. Klidne ti poslu to nase
, je jak nove, mala to nikdy nekousala ![]()
Arumba píše:
Koukni na mam cooler
Díky, ale tohle mu tam právě nedošáhne. Je moc široké
teredes píše:
Hele ja ho mam doma, ani presne nevim kde. Ale ziju v UK, koupene je v Boots. Je to takove obyc plastove, uvnitr s tekutinou, tvar ruka (dlan s prstama). Ale uz ho asi nedelaji, nemuzu ho najit. Klidne ti poslu to nase, je jak nove, mala to nikdy nekousala
Děkuji za nabídku, ale myslím že poštovné by bylo dražší než to kousátko. Koukám na boots, třeba mají něco podobného ![]()
co neco takoveho, to by snad na zadni zoubky dosahnout mohlo : http://www.promaledeti.cz/…o-s-rukojeti
Bessinka píše:
co neco takoveho, to by snad na zadni zoubky dosahnout mohlo : http://www.promaledeti.cz/…o-s-rukojeti
To mám v plánu koupit pokud nenajdu to co chci ![]()
lucenka píše:
my měli něco jako tohle www.pacipaci.cz/…ci-ruka.html
Tak já hledám jako debil a tohle je přesně ono. Díky díky díky ![]()
hefilka píše:lucenka píše:Tak já hledám jako debil a tohle je přesně ono. Díky díky díky
my měli něco jako tohle www.pacipaci.cz/…ci-ruka.html
snad vám bude vyhovovat. U nás bylo nejoblíbenější.
Co žirafka Sofie? Je to pískací hračka a má hodně dlouhé nohy které jsou právě určené k tomu aby dosáhly až na stoličky.
máme ho, je to od mam takové tři prstíky má s chladicí vodou uvnitř