Kouse a kouse

68
11.12.07 23:02

Kouse a kouse

Ahoj! Prosim o radu, co delat kdyz me mala stale kouse…nezabira nic. Uz pres mesic ma dva zuby dole a ted rostou dva nahore. Kdyz kousne, prirozene vyjeknu bolesti, prestane pit a spusti srdcervouci plac, tak ji vysvetluju, ze to nesmi, ze me to boli atd atd. Kdyz kousla do krve tak jsem ji i lehce pleskla po tvari a znova vysvetlovala ze ne ne ne, ale priste to udela znova :( Zkousela jsem ji uz prso nedat, ale taky se neponauci. Vzdycky pak strasne place, me je ji lito, ale uz zacinam byt bezradna. Nechci kvuli tomu prestat kojit, ale nemuzu se nechat takhle ‚ozirat‘ Nemusim vam tu psat jak to boli…
Moc dekuju za jakekoliv rady, zkusenosti…E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
11.12.07 23:08

evi a co vyzkoušet kloboček na prso?to by pak asi tolik nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.12.07 23:31

Dalmatinko, kloboucky (Avent) jsem si koupila dneska rano a nejak se mi to zatim pres ne nedari, ale budu zkouset dal… Mliko bylo vsude kolem, Lea napolykana vzduchu a jeste mi to 2× popadla a odhodila! Taky mi prijde ze jsou naky velky, bradavku v nich mam uplne malinkatou :oops: No nevim, prvni pokusy jsou asi obtiznejsi tak uvidim zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.12.07 23:46

evi já jsem si je taky koupila a nechápu na jaký bradavky to dělaj :oops: ,proto že jsou fakt obr.slyšela jsem že náká firma dělá kloboučky i podle velikostí,ale nescháněla jsem je,tak nevim.

jinak v kojení cz jsem našla otázky a odpovedi co dělat když kouše http://www.kojeni.net/databaze.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.12.07 07:51

Pokud vím, tak podle velikostí dělá kloboučky Canpol babies…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.12.07 11:45

I Medela dělá kloboučky podle velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
12.12.07 15:25

Ahoj,
vím, že kdysi dávno se tu už takový problém probíral.
Jedna mamina radila, že když dítko kouslo, vykřikla a prs odebrala. Za chvíli sice přiložila znovu, ale dítko pozlobila tím, že mu ho vzala. Taky třeba řekla tytyty a zamračila se. Prý to dítko po čase pochopilo a přestalo.
Sama skušenost nemám, malý díky Bohu nekousal.
Mrkni do starších diskuzí s podobným tématem.
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
12.12.07 20:59

Ahoj, náš mrňous taky párkrát kousnul, ale pokaždý když jsem vykřikla, vyndala mu prso z pusinky a vyhubovala mu, už potom nekousal, řekla bych, že to od něho nebyl úmysl a teď žádné problémy s kousáním nemáme a co se týče kloboučků na kojení avent, měla jsem je hned po porodu a co mě pomáhalo před přiložením na prs ho přetřít vlhkou žinkou a po přiložení krásně držel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí