Krysařík kouše kolemjdoucí

2895
2.6.14 08:42

kouše kolemjdouci-krysarik

Holky prosím akutně o radu. máme čtyřletou krysarici na domácí velice hodna, mazliva. problém je když někdo projde kolem baráku nedejboze do dvora. zavna chytat za nohavici a nedejboze za nohu. podotykam ze ma 1.5kg. děla to asi poslední rok a jen na svém území na procházce vůbec. je to hodné nepříjemné ji porad nahanet. máme kolem plotu sítě ale vždycky nekame proleze. včera tafla novou sousedku a ta zvažuje podat trestní oznámení. očkování atd mám vše v pořádku. podotykam ze sousedka ma na noze dvě mini tečky jako od jehelchtela jsem ji odvézt na pohotovost ale odmítla. pes to děla jen na velké lidi na děti je mazliva. děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4009
2.6.14 08:50

Zavrit ho domu. Krysarik bude na gauci spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.6.14 08:53

Je gaucak ale Šverma proletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.6.14 08:54

Pardon píši na telefonu občas mi to zamění slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
2.6.14 08:54

@marra2 Kousala bych ji také :lol: :oops:
Omlouvám se, nedalo mi to… :oops: :kytka:

Co s tím ti neporadím. Já mám takového kocoura. Neútočí na lidi, ale na zvířata pořád. Jakmile se na našem pozemku objeví „cizí“ kočka nebo pes, tak okamžitě vrčí, seká, kouše. Prostě si chrání své teritorium. Naprosto v klidu vystartuje i po čtyřicetikilovém ovčákovi. Jednou mi ruply nervy, čapla jsem ho za kůži a zbila :oops: :?, protože posekal štěně. Ale pomohlo to jen na pár dní. Není to řešení.

Hele, a když to dělá jen na velké lidi. Nemohl jí někdo dospělý ublížit, nakopnout? Pokud to dělá až poslední rok, tak tam asi byl nějaký důvod, který ji k tomu vyprovokoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.6.14 08:57

@tterka mohl máme tady sousední co haze psech kameny.chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
2.6.14 09:01

A proc si poradne nezajistite pozemek, aby se ze zahrady proste nedostala :nevim: Jednou vam ji nekdo nakopne a bude po ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.6.14 09:23

Zavřela bych ji doma. Když venku, tak leda náhubeček :nevim: za tahanice s policajtama to přece nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.6.14 09:40

Zabezpeč si pozemek, na kterém ti volně pobíhá pes. To by mě v životě nenapadlo nechat psa pobíhat bez dozoru na nezabezpečeném pozemku, jinak v pořádku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
2.6.14 09:42

Přikláním se k názoru, že jestli si nezajistíte pozemek nebo jí nezavřete doma, někdo vám jí zašlápne nebo nakope… Vystartovat po mě takovejhle ratlík (nedej bože po dítěti), udělám to taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
2.6.14 09:45

@marra2 venčení jen na vodítku a s náhubkem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
2.6.14 09:47

Nesnáším tahle malá plemena, a veř mi, že kdyby na mě nějakej takovejhle pidičokl vyjel, tak na něj vyjedu taky a díky jeho váze těžko říct, jestli by to ustál. Pokud je arogantní, tak přivázat, dát náhubek, zabezpečit pozemek, jinak to odneseš tím, že Ti psa někdo odrovná nebo budeš mít jedno hlášení na policii za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.6.14 09:58

Jak píšou holky, buď zajistit pozemek tak, aby pes nezdrahal, nebo zavírat do baráku. Pokud by se pověsila na nohu mně, tak ji zkopnu bez váhání a bude mi úplně jedno, jak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.6.14 10:17

Pozemek je zabezpečeny je většinou u branku nebo na polní cestě. ta je moje. děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.6.14 10:34

Pochopila jsem, že prostrčí hlavu tou sítí?
Tak buď to zajistit ještě jinak. Nebo snad existuje něco jako neviditelný elektrický plot? Aby se nedostala vůbec k tomu skutečnému? Plus bych zkoušela nějaké pozitivní posilování toho, aby to nedělala. To dělá můj spolužák František:http://www.zaobzor-os.cz/…ramy-se-psem
Ale pro velké skupiny. Ale určitě to bude učit i někdo další.
A do doby než se to naučí tak jedině s náhubkem. Jinak Vám ji fakt někdo zabije ať už náhodou nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný