Kouše mě postel.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.9.22 23:42

Kouše mě postel.

Ahoj, prosím poraďte mi. Bydlím teď kvůli práci určitou dobu na ubytovně, těšila jsem se na odpočinek ale pravda je taková, že se ani nevyspím.
Všechno mě tu kouše, je to ubytovna, kde se už vystřídalo hodně lidí, v ostatních pokojích jsou kolegové, a ti ničím netrpí. Je pravda, že jsem náchylnější, mám prý alergie na roztoče ale myslím, že jsem udělala všechny možné opatření.
Vysála jsem postel, koberec, vystříkala to všechno proti roztočům, znovu vysála, vyprala jsem deku i polštář, mám svoje povlečení a prostě ne a ne najít klid. Všechno mě kouše a svědí, není to první místo, které není doma a ostatním nevadí, jen mě. Léky na alergii pravidelně beru a ještě navíc jeden před spaním.
Poradíte mi někdo prosím něco? Domů to mám celkem daleko a každý den dojíždět nechci :-(
Mimochodem, si myslím, že to není v hlavě, začala jsem si spojovat po hodinách škrábání, že vlastně doktorka mi něco takového říkala, a že i jinde byl problém…
Prosím, má někdo stejnou nebo alespoň podobnou zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29892
12.9.22 23:46

Není už v tom zapojen až moc velký psychicky neklid? Zkus si před spaním číst, pusť si film, hudbu… třeba nakonec zjistíš, že to najednou nevnimas. Je divný, že by tě svedilo i vlastní povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
12.9.22 23:55

Tak si privez svuj vlastni polstar a perinu, nejen povleceni. Podle mne to mas jen v hlave. Nez se takto trapit a nevyspat se, at uz opravdu z alergie nebo ze stresu, to bych radeji dojizdela nebo si priplatila za poradny hotel.

Příspěvek upraven 12.09.22 v 23:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
12.9.22 23:55

Neni to treba vodou? Tim myslim to, ze se pred spanim asi sprchujes. Ja treba nejsem uplne atopik, ale moje kuze si musi na “novou” vodu zvyknout, pak uz je to dobry. Zmena vody mi vzdycky kuzi dost vysusuje a to taky svedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43020
13.9.22 06:05

Kup si protiroztocovy povlak na matraci a pak, kdyz budes mit vse vyprane, tak snad uz na tebe zadny roztoc nemuze.
Mam kamaradku, ktera nemohla vydrzet na mistech, kdy jini ano, vadily ji plisne. A pak zase najednou zvladla o hodne vic zaplisnene objekt, kdyz tam byt fakt chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
13.9.22 07:09

Protiroztočový povlak nebo peníze ušetřené za dojíždění investovat a koupit si novou matraci.
Pracovala jsem (brigádně) na kvazikoleji a tam si studenti taky kolikrát přivezli vlastní matraci či jiné vybavení.
Nad tou vodou bych se taky zamyslela, taky to tak mám, změna vody mi většinou vysušuje kůži - ani to není tak vidět, ale svědí to. Časem sem si zvykla a už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
13.9.22 07:12

To bude spíš psychické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
13.9.22 09:08

A co zkusit aroma lampu ?

• Citovat
  • Upravit
15.9.22 08:19

@Lorre Děkuji za názor. Pravidelně před spaním čtu, sleduju film nebo si i pouštím meditační hudbu pro klidný spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 08:21

@hani28 Děkuji, asi to tak dopadne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.22 19:17

vyřešeno ochranou matrace

Děkuji za názory. Psychika tam určitě taky hraje roli. Každá změna je pro mě náročná. Koupila jsem si ten ochranný potah na matraci a dovezla polštář a je to paráda, vyspím se :-) Na aromalampu také došlo, je tam suchý vzduch od radiátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí