Kousla mě beruška

61
20.7.23 15:49

Kousla mě beruška

Ahoj holky :mavam:
teď před chvilkou jsem byla venku a kousla mě taková ta žlutá beruška bez teček. Hned jsem si to vydesinfikovala, kdyby náhodou, ale furt to svědí a je to takové začervenalé. Stalo se vám to někdy? Měly jste taky nějakou reakci? Kdyby to byla normální beruška, červená s tečkama, asi bych mávla rukou, ale u těch nových druhů berušek si nejsem jistá.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
20.7.23 15:56

Beruška, žába, rezavej mravenec, kočka, ještěrka, želva, andulka, houser, tátu pavouk. Žijeme :srdce: :* :* i bez desinfekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.7.23 16:00
@Atisia píše:
Beruška, žába, rezavej mravenec, kočka, ještěrka, želva, andulka, houser, tátu pavouk. Žijeme :srdce: :* :* i bez desinfekce.

Joo to chápu, já jsem tu desinfekci měla po ruce, proto jsem se ji natřela :mrgreen:. Jen jsem si nebyla jistá, jestli to není nějaký druh, který může třeba přenášet nějaké infekce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
20.7.23 16:07

Tak všechno, co kouše může „něco“ přenést. Popřípadě to může být jedovaté. Tohle je požadovaná odpoveď na uklidnění?

Příspěvek upraven 20.07.23 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
20.7.23 16:14

Doporučuju film „Moucha“, ať víš, co tě čeká :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.7.23 16:17

@Lanča1 dneska mi v lese hryzla nějaká potvora, mám 2× takovou nohu. A CeCe ne, desinfekci jsem nepoužila :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.7.23 16:18
@ida007 píše:

Nebo Spiderman :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
20.7.23 16:23
@martina.se píše: … dneska mi v lese hryzla nějaká potvora, mám 2× takovou nohu. A CeCe ne, desinfekci jsem nepoužila :think: :mrgreen:

Jako velikost „boty“, nebo délka nohy - jako „nekonečně dlouhé“? Protože to se obvykle hodnotí kladně. Hůř by to bylo s obvodem lýtka třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.7.23 16:24
@Lanča1 píše:
Joo to chápu, já jsem tu desinfekci měla po ruce, proto jsem se ji natřela :mrgreen:. Jen jsem si nebyla jistá, jestli to není nějaký druh, který může třeba přenášet nějaké infekce :nevim:

Teoreticky všechno co je divoký může přenášet nemoce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.7.23 16:28
@martina.se píše:
@Lanča1 dneska mi v lese hryzla nějaká potvora, mám 2× takovou nohu. A CeCe ne, desinfekci jsem nepoužila :think: :mrgreen:

Jej, to mi je líto :(, snad se to brzy nějak spraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
20.7.23 16:28
@Lanča1 píše:
Ahoj holky :mavam:
teď před chvilkou jsem byla venku a kousla mě taková ta žlutá beruška bez teček. Hned jsem si to vydesinfikovala, kdyby náhodou, ale furt to svědí a je to takové začervenalé. Stalo se vám to někdy? Měly jste taky nějakou reakci? Kdyby to byla normální beruška, červená s tečkama, asi bych mávla rukou, ale u těch nových druhů berušek si nejsem jistá.
Díky :)

Tak jí příště kousni taky :mrgreen: Teď je tady tolik druhů berušek, nebo co že to vůbec je, až to hezký není. Snad to budeš mít ok. Manžela jednou kousnul takovej malinkatej pavouček, a dost mu otekla ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.7.23 16:30

@welovefashion
Taky mě to na chvíli napadlo :lol:. Ale nevím, jestli má beruška kromě létání nějaké výhody. To už je lepší ten pavouk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
20.7.23 16:31
@ida007 píše:
:mrgreen: Jako viděla jsem kdysi ten film a nemůžu se přestat smát :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.7.23 16:34
@arinecka
@arinecka píše:
Tak jí příště kousni taky :mrgreen: Teď je tady tolik druhů berušek, nebo co že to vůbec je, až to hezký není. Snad to budeš mít ok. Manžela jednou kousnul takovej malinkatej pavouček, a dost mu otekla ruka.

Přesně, taky jsem si říkala, že těch druhů je až moc. Když jsem byla malá, tak jsme tu měli jen takové ty roztomilé celé červené s málo tečkama a teď všude vidím tolik druhů - červené s hodně tečkami, černé, žluté, oranžové. Mohla bych ie začít sbírat a vyrábět z nich korálky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
20.7.23 16:38
@Lanča1 píše:
@arineckaPřesně, taky jsem si říkala, že těch druhů je až moc. Když jsem byla malá, tak jsme tu měli jen takové ty roztomilé celé červené s málo tečkama a teď všude vidím tolik druhů - červené s hodně tečkami, černé, žluté, oranžové. Mohla bych ie začít sbírat a vyrábět z nich korálky :lol:

No, třeba by to šlo :mrgreen: Některý tyhle potvory fakt dost koušou, a jeden opravdu neví, co z toho může být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný