Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Když nepomůže mast bepanthen, tak nasadím clotrimazol. Poradila mi to paní v lékárně a rychle mi zabere. Stává se mi to tak 2× ročně, taková infekce, když je slabší imunita. Jinak bepanthen, ale mast, ne krém, používám běžně na sušší rty místo balzámů a pomád.
@nunik píše:
Ahojky…hodně jsem trpěla na koutky celé těhotenství a zůstalo mi to i po porodu, už jsem z toho byla na palici, protože sotva se mi jeden zahojil, ještě ten den mi praskl druhý…jediný, co mi zabralo byl B-komplex forte, je volně prodejný…vybrala jsem jedno platíčko a od té doby ani náznak prasklého koutku
Taky mi od těhotěnství furt praskají koutky, můžu ten B-komplex i při kojení?
Tak jsem ráno volala na kožní, a mám dnes přijít, no tak jsem zvědavá. ![]()
@doumi myslím si, že jo…je to vitamín, ale radějc se zeptaj doktora…já nekojila a měla jsem pak strašně žlutou moč, tak aby se to nějak nedostalo i do mlíčka…
No tak jsem dostala mastičku na rty a mám si koupit zinek
no tak jsem zvědavá, jedna mast je antibiotická, druhá kortikoidní, no ta letěla rovnou do koše
a ani se doktoři neobtěžují oznámit, že je tam kortikoid, už se mi to stalo po druhé, poprvé mi to napsali pro syna, aniž by mě na to dr. upozornila
Někomu to nevadí a kortikoid maže, já mám na to prostě jiný názor a snažím se vše řešit pokud možno přírodně. Tak mě prosím nekamenujte za to že nechci kortikoid ![]()