Koutky, pálení rtů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
10.2.14 20:55

Když nepomůže mast bepanthen, tak nasadím clotrimazol. Poradila mi to paní v lékárně a rychle mi zabere. Stává se mi to tak 2× ročně, taková infekce, když je slabší imunita. Jinak bepanthen, ale mast, ne krém, používám běžně na sušší rty místo balzámů a pomád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
10.2.14 21:50
@nunik píše:
Ahojky…hodně jsem trpěla na koutky celé těhotenství a zůstalo mi to i po porodu, už jsem z toho byla na palici, protože sotva se mi jeden zahojil, ještě ten den mi praskl druhý…jediný, co mi zabralo byl B-komplex forte, je volně prodejný…vybrala jsem jedno platíčko a od té doby ani náznak prasklého koutku

Taky mi od těhotěnství furt praskají koutky, můžu ten B-komplex i při kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.2.14 09:24

Tak jsem ráno volala na kožní, a mám dnes přijít, no tak jsem zvědavá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
11.2.14 10:29

@doumi myslím si, že jo…je to vitamín, ale radějc se zeptaj doktora…já nekojila a měla jsem pak strašně žlutou moč, tak aby se to nějak nedostalo i do mlíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.2.14 14:00

No tak jsem dostala mastičku na rty a mám si koupit zinek :nevim: no tak jsem zvědavá, jedna mast je antibiotická, druhá kortikoidní, no ta letěla rovnou do koše :! a ani se doktoři neobtěžují oznámit, že je tam kortikoid, už se mi to stalo po druhé, poprvé mi to napsali pro syna, aniž by mě na to dr. upozornila 8o Někomu to nevadí a kortikoid maže, já mám na to prostě jiný názor a snažím se vše řešit pokud možno přírodně. Tak mě prosím nekamenujte za to že nechci kortikoid :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí