Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem, nevíte někdo, kde se na netu dá stáhnout kouzelná školka v celém vydání? Vč. těch pohádek? Včera dcera zahlídla konec a byla smutná, že jsme na ní zapomněli, slíbila jsem jí, že jí nahraju tu ranní a co myslíte, zase jsem to prošvihla, dcera se po tom bude odpoledne ptát, tak bych jí to pustila aspoň na pc…v archivu čt a na stránkách školky je to sestříhané jen ze studia bez pohádek a zrovna je tam ta Peppa… ![]()
Díky ![]()
Ahoj, na ulozto.cz, ale asi tam nebudou ty co ted jdou s peppou..ale nebo si tam muzes stahnout samotne prasatko peppa, taky u nas oblibene ![]()
Díky, našla jsem tam, asi to není ta včerejší, ale to je jedno, je tam taky Michal a pošťák Pat, tak to tam bude i Peppa ![]()
A dáš prosím odkaz, třeba do IP? Já jsem taky hledala, ale našla jen bez pohádek. Děkuji.
Našla jsem na tom ulozto: http://www.ulozto.cz/…skolka-4-avi je jich tam víc, tak si napiš do vyhledavače kouzelná školka a vyjedou ti
Mně tohle stahování moc nevyhovuje, mám malou paměť v ntb, ale v případě nouze je to ![]()