Kouzelná školka - archiv

2787
23.11.12 12:50

Kouzelná školka - archiv

Ahoj všem, nevíte někdo, kde se na netu dá stáhnout kouzelná školka v celém vydání? Vč. těch pohádek? Včera dcera zahlídla konec a byla smutná, že jsme na ní zapomněli, slíbila jsem jí, že jí nahraju tu ranní a co myslíte, zase jsem to prošvihla, dcera se po tom bude odpoledne ptát, tak bych jí to pustila aspoň na pc…v archivu čt a na stránkách školky je to sestříhané jen ze studia bez pohádek a zrovna je tam ta Peppa… :zed:
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pavla002
23.11.12 12:55

Ahoj, na ulozto.cz, ale asi tam nebudou ty co ted jdou s peppou..ale nebo si tam muzes stahnout samotne prasatko peppa, taky u nas oblibene ;-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
23.11.12 12:56

Tak to je hodně trapný, že to dávaj na net bez pohádek.

• Citovat
  • Upravit
2787
23.11.12 13:03

Díky, našla jsem tam, asi to není ta včerejší, ale to je jedno, je tam taky Michal a pošťák Pat, tak to tam bude i Peppa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
23.11.12 13:45

A dáš prosím odkaz, třeba do IP? Já jsem taky hledala, ale našla jen bez pohádek. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.11.12 22:36

Našla jsem na tom ulozto: http://www.ulozto.cz/…skolka-4-avi je jich tam víc, tak si napiš do vyhledavače kouzelná školka a vyjedou ti
Mně tohle stahování moc nevyhovuje, mám malou paměť v ntb, ale v případě nouze je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí