Kouzelné čtení - elektronická tužka

852
23.8.14 16:08

Kouzelné čtení - elektronická tužka

Ahoj, máte někdo elektronickou tužku? Pro jak staré dítě? A jak ho to baví? Pochopila jsem to dobře že je jedna tužka a k ní mnoho knih, jen si budu muset vždy něco stahnout?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
23.8.14 16:47

Vidím to prvně, ale díky za typ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.8.14 16:48

Co jsem pochopila tak ta tužka stojí 999,– a jsou u toho čtyři ukázkové knížky. Pak se kupují knížky samostatně nic se nestahuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.8.14 16:50
@EvaG píše:
Co jsem pochopila tak ta tužka stojí 999,– a jsou u toho čtyři ukázkové knížky. Pak se kupují knížky samostatně nic se nestahuje. :think:

já si myslím, že u toho ani žádná knížka není, že se k tomu musí hned nějaká koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.8.14 16:55

@Antonie Bolavá ne, já jsem se ptala a to co jsem viděla já tak tam byli 4 ukázkové knížky, takže jako celé ne, ale jen ukázka. A nevím tedy tužka 999,– knížky 399,– a co jsem našla tak snad zatím jen 4 knížky?

JInak jsme to viděli v obchodě v akci, pěkné to je, klidně od tří let, samo to čte a vydává zvuky na co se to přiloží. ALe teda zatím je to pěkná pálka za to. Ale pěkné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.8.14 16:57

http://www.pompo.cz/…pAI%20X67-1/

tak dokonce pět ukázkových knížek, ale počítám, že od každýho bude jedna max dvě stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.8.14 17:35
@EvaG píše:
http://www.pompo.cz/…pAI%20X67-1/tak dokonce pět ukázkových knížek, ale počítám, že od každýho bude jedna max dvě stránky.

ono asi ani celé ty knihy nebudou moc obsáhlé :think: uvidím na Vánoce. Snad zatím pes přestane žrát hračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
23.8.14 18:26

Máme zatím jednu knížku o perníkové chaloupce ještě planujeme prikoupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.8.14 17:46

@hvezdicka736 a jak staré jsou děti? a zabaví se tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.14 21:11

Ahoj,

tak neco malo ke kouzelnemu cteni. Kufrik s tuzkou obsahuje tuzku s nabijeckou atd…+ukazkovou brozurku zatim vydanych knizek - od kazde knizky je tam ukazkova dvojstrana. Knizky jsou v prodeji tri, dalsi dve prijdou na trh pristi mesic. Budou vznikat dalsi knizky - dokonce pry hry a na vsechny tyhle produkty z edice kouzelne cteni bude fungovat ta tuzka - ten soubor se uz pak jen stahne z www.
Jinak mame pernikovou chaloupku a svet zvirat a tento tyden jsem koupila aj atlas sveta. Je to uplne super, moc se nam to libi. Pernikovka je takova jednoducha - pro male deti 3 roky idealni. Svet zvirat a atlas sveta je pro starsi deti-teda i mala Eliska (3) si s tim hraje, ale spis ji bavi poslouchat zvuky, jinak kvizy a celkove je to na ni tezke - to je spis tak od predskolaku vys. Jinak se tim nase deti zabavi fakt hodne, vsechno zkoumaji, poslouchaji, moc se jim to libi. Knizky jsou opravdu krasne, hlavne svet zvirat je proste nadherne namalovany - vrele doporucuji i pres celkem vysokou cenu… (jo - v rijnu by mela vyjit anglictina, tak na tu se tresem my s manzelem). Takze zabava pro celou rodinu - o tuzku uz ted je bitva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.12.14 16:58

Tak co? Kupovali jste tužku k Vánocům? Holky ji dostaly od tety a je to perfektní :palec: Hned jsem doobědnala další knížky. Zatím máme Svět zvířat a je tam ke každému zvířeti hafo informací. Takže za mě je to za ty prachy ještě levné a dávám za jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.12.14 17:01

Ahoj, u nás pos stromčkem byla, líbí se mi to i dětem, tak snad to vydrží, k svátku chci koupit angličtinu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.12.14 19:39

Ahoj, tak já jsem ji koupila na Vánoce. Zvířata, Svět, Hravé učení a navíc samolepky na nahrání vlastních věcí, jsem z toho nadšená :-D A holkám se taky líbí (8 a 2,5) ale teď teda mají dárků moc, tak uvídíme s čím si jak dlouho budou hrát, že? ;-)
Ale mám v plánu opak popsat některé věci u nás doma, třeba i využít to pro výuku angličtiny (s těma samolepkama) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 08:06

@Ondrejka jj, taky jsem hned objednala ty samolepky :mrgreen: Taky hravé učení, Perníkovou chaloupku a Atlas. Je to fakt úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.12.14 10:30

Jako fakt ta dvou a půl letá si stím Hravým učením hraje, večer jsem jim na tom pouštěla pohádku kterou jsem stáhla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze