Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny ![]()
Mám 3 leťáka a zajímalo by mě jaké knížky ke kouzelné tužce máte a opravdu děti baví
Vím, že každé dítě je jiné, ale třeba se najdou podobné příspěvky
Nechci uplne kupovat od oka, přeci jen nejsou nejlevnější…
Děkuju za odpovědi ![]()
@Tonick19 píše:
Zdravím všechny
Mám 3 leťáka a zajímalo by mě jaké knížky ke kouzelné tužce máte a opravdu děti bavíVím, že každé dítě je jiné, ale třeba se najdou podobné příspěvky
Nechci uplne kupovat od oka, přeci jen nejsou nejlevnější…
Děkuju za odpovědi
Svět zvířat a Hravou angličtinu. Syn to ale dostal až ve 4 k Vánocům, na 3 mi to přišlo brzo. Jestli máš někde poblíž Luxor nebo Albi, mívají tam zkušební místo. Pár si jich poslechni. Aktuálně na něj čeká ještě Atlas světa, mapy ho zajímají. Uvidím, jak dlouho ho vydržím syslit. Abych ho nevytáhla, až pojedem na dovolenou.
Muj dostal ke druhym a nejvic se mu libi zpevniky, pak si vyhraje s hravym ucenim (to mi prijde jako zaklad, kde je od vseho trochu a poznas, co se mu libi)
U nás vede Doprava a to u bou (syn 5 let, dcera 3 roky). Jinak mají rádi Pernikovou chaloupku a básničky.
@Smothi píše:
U nás vede Doprava a to u bou (syn 5 let, dcera 3 roky). Jinak mají rádi Pernikovou chaloupku a básničky.
A taky znáš všechny písničky z Dopravy nazpaměť? Já se tuhle blížila k semaforu a hlavou mi znělo "Když nám svítí červená - zůstaň stát to znamená - na zelenou přejdu hbitě, to ví přece každé dítě… " ![]()
Dlouho vedlo Hrave učení, teď Pohádkové učení, hravé je už okoukane, dcera 4,5 roku.
Syn (2, 5) Pohádkové učení (Hravé je na něj ještě trochu těžké) a Doprava a Můj svět.
Zpivanky vůbec nezaujaly.
Děkuju. Možná mrknu na to hravé učení, to osobně zaujalo i mě. Dopravu a pernikovou chaloupku mame, to ho baví. Zpevníky naopak vůbec, přestože hudbu i tancování miluje.
@zrcadlo ano, mám to stejně
. Ale protože si dělám dlouho odkládaný ridičák, tak to beru jako součást výuky ![]()
Dcera dostala ve 4 letech a moc jí to nebere, má Hrave učení, Pohádkové učení a Večerníčka, a to ma jinak knížky rada, vydrží u toho minut a jde od toho. Ve třech mi to. ještě přišlo brzy pořizovat, když přijde známá s pětiletou tak ta si s tím už celkem vyhraje, tak snad to malou taky časem začne bavit víc.
@Tonick19 dinosauři, vesmír a příroda.. Kluk to dostal od tety teď, v 5 letech.. Dinose miluje úplně..
@malina83
Malý to dostal k druhým narozeninám právě a baví ho to. Jen bych mu chtěla pořídit nějakou novou, ať má změnu, ale bojím se právě, abych nešlápla vedle. Třeba zpívánky ho nebaví vůbec…
@martina.se
Super, dinousauři by mohli mít i u nás uspěch. Děkuju za tip ![]()