Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s výrobou sunaru pro panenku? Našla jsem na youtubu video na výrobu z kukuřičného škrobu, ale bojím se, aby se to pak v panence nekazilo a nesmrděla. Máme Babyborn, co se dá nakrmit a pak to vyčůrá. Nezkoušel to náhodou někdo, že byste mi poradili, zda do toho jít?
Předem děkuji ![]()
Úplná hovadina, cokoliv takto vyrobíte, tak tam bude zůstávat, hnít a smrdět ![]()
@PavluskaS píše:
Dobrý den,nemáte někdo zkušenosti s výrobou sunaru pro panenku? Našla jsem na youtubu video na výrobu z kukuřičného škrobu, ale bojím se, aby se to pak v panence nekazilo a nesmrděla. Máme Babyborn, co se dá nakrmit a pak to vyčůrá. Nezkoušel to náhodou někdo, že byste mi poradili, zda do toho jít?
Předem děkuji
A originál krmení je z čeho? Kdysi jsem za totáče měla čůrací panenku. Lila se do ní jen čistá voda.
Jídlo pro panenky prodávají v Dráčikovi. Kupuji a nesmrdi teda. Jsou to takové sáčky, které se smichaji s trochou vody.
@Russet Z ceho je original ted nevim, ale je to celkem drahe. Cista voda je samozrejme jistota. Dceru by bavilo si to pripravovat jako opravdova mama, tak mi tu skemra - kdyby to bylo levne a bezpecne, tak bych ji to rada doprala. Ale nicit panenku nechci. Kouknu do Dracika jak psala @stavros.
Stojí okolo 250kc, je tam několik sáčků, ale už si nepamatuji kolik. Hlavně je to nezávadné, když si to dítě třeba tu kaši taky ochutnat..
www.dracik.cz. Třeba to budou mít na stránkách