Sunar pro panenku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
30.4.20 21:23

sunar pro panenku

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s výrobou sunaru pro panenku? Našla jsem na youtubu video na výrobu z kukuřičného škrobu, ale bojím se, aby se to pak v panence nekazilo a nesmrděla. Máme Babyborn, co se dá nakrmit a pak to vyčůrá. Nezkoušel to náhodou někdo, že byste mi poradili, zda do toho jít?

Předem děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20823
30.4.20 21:40

Úplná hovadina, cokoliv takto vyrobíte, tak tam bude zůstávat, hnít a smrdět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
30.4.20 22:02
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.4.20 22:09
@PavluskaS píše:
Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s výrobou sunaru pro panenku? Našla jsem na youtubu video na výrobu z kukuřičného škrobu, ale bojím se, aby se to pak v panence nekazilo a nesmrděla. Máme Babyborn, co se dá nakrmit a pak to vyčůrá. Nezkoušel to náhodou někdo, že byste mi poradili, zda do toho jít?

Předem děkuji :-)

A originál krmení je z čeho? Kdysi jsem za totáče měla čůrací panenku. Lila se do ní jen čistá voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
30.4.20 22:40

Jídlo pro panenky prodávají v Dráčikovi. Kupuji a nesmrdi teda. Jsou to takové sáčky, které se smichaji s trochou vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.4.20 22:53

@Russet Z ceho je original ted nevim, ale je to celkem drahe. Cista voda je samozrejme jistota. Dceru by bavilo si to pripravovat jako opravdova mama, tak mi tu skemra - kdyby to bylo levne a bezpecne, tak bych ji to rada doprala. Ale nicit panenku nechci. Kouknu do Dracika jak psala @stavros.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
30.4.20 23:07

Stojí okolo 250kc, je tam několik sáčků, ale už si nepamatuji kolik. Hlavně je to nezávadné, když si to dítě třeba tu kaši taky ochutnat.. ;) www.dracik.cz. Třeba to budou mít na stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
30.4.20 23:11

Teď to jídlo baby born 12 sáčků mají v akci za 110kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie