Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mam dotaz ohledne kouzelneho hrnecku Magic cup od Aventu. Mame se zelenou hubickou s ventilem od 6m. Ale obsah hrnecku nejde vypit dokonce, vzdy tam male na dne zustane a kdyz sem to zkousela dopit musela bych dlouho tahat vetsinou vzduch s troskou piti aby se to dalo vypit dodna. Jak ste na tom Vy
A cim to
Diky. Sany.
Trocha tam pokazde zustane, to je fakt - ale to prece moc nevadi, ne?
L.
Ahoj Sany,
máme stejný problém, nejde to vypít úplně až do poslední kapky
. Teď se nám navíc stává, že malý má ještě v těchto lahvích mléko a saje a saje a saje a pořád nic, neteče nic
Vůbec nevím proč někdy teče dobře a někdy ne. Je pravda, že mu z toho to mléko dávám teplé, což by se asi nemělo, ale právě teplé pití z toho teče většinou hodně. Tak jsme přešli na hubičku SPORT a uvidíme.
Asi jsem moc neporadila, ale aspoň víš, že v tom nejste samy ![]()
Sendy
PS: Měli (máme) ještě od MAM, ale ty vůbec nevydrží, stačí s nimi neopatrně zacházet (třeba třísknout o zem, čož se malýmu povede často) a hned špatně těsní. A cena nic moc, ty lepší kolem 250 (za 2) a ty horší 190 (za dva).
Lesina: moc to nevadi ale je to skoda ze vzdy musim neco vylit
Tak to jeste tak budu muset praktikovat nez prejdem na kapajici.
Aspon ted uz vim ze tyto hrnecky takove jsou ze zrovna ten nas neni nejak rozbity ![]()
Sany.
Zdravím vás!My používáme stejný hrneček, ale tohoto problému jsem si nikdy nepovšimla, takže možná ten náš je ok.Zato ale ho můj Sam často otevře a vše se při manipulaci vyleje:-(Jako by nešlo uplně ten závit dotáhnout.Má někdo tyto zkušenosti?
Morti+Sam
Ahojky Sany, mi máme od Aventu láhev, kam dávám tu bílou hubičku a máme stejný problém, pokaždé tam troška pití zůstane, ale myslím, že je to tím, že už to malej tolik nenaklopí a pak se ta tekutina nedostane přes ten ventil. Je tam pak jen vzduch. Stejně mu hned udělám nové pití, tak mi to nějak moc nevadí. Malej s hrnečkem, nebo s lahví stejně pořád háže a začíná už to i téci, budeme muset koupit nový.
Ale chtěla bych koupit ty zelené hubičky, ale jsou prý jen plastové a tak zase naopak já nevím, zdali z toho bude umět tahat.....
Ahoj holky,
taky máme tento hrneček a dopít se to nedá. Myslím,že je to tím ventilem. kdyby jste ho vyndaly, tak to do dna půjde, ale to zase kape, že? ![]()