Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky. Potřebuju poradit. Máme doma 16 měsíční treperendu a potí se jí v jakékoliv obuvi nožičky. Ať už má botky otevřené na doma (kvalitní Žirafa) nebo uzavřené na ven. Někdo mi radil,koupat jí nožky v dubové kúře, ale přeci malé nemůžu 4× denně koupat nožičky? Nevydrží mi si je chvíli koupat. Díky za radu.Hanula
hanule to ti teda moc neporadim, nasemu je skoro 8 mes.a nohy se mu taky poti a to zadne boty jeste nema.ma to asi po mne.ja mam treba studene nohy ale zpocene,pry je taky dobry odvar z orechovych listi-ale ted jaksi orech listi jeste nema
no ja bych ji je dala treba jednou denne do lavurku uz by z toho mohla mit rozum,a udelat s ni nejakou srandu jako ze si vymacha nozicky s nejakym zviratkem atd.treba by je tam tech 10 minut mela,podle toho jak mas zive dite:-)
Ahoj, ja taky neporadim, jen ujistim ze v tom nejste samy. Mala (11 mes.) ma uplne mokre ponozky uz za 10 minut a to mame boticky hoodne otevrene kotnickove sandalky. Takze stridame boty, bez bot, proste porad jen menim ponozky. Vladka