Kouzelný písek

11117
4.12.15 09:42

Urcite ti nekdo napise odobni zkusenosti, mimochodem uz tady nejake diskuze jsou. ale co jsem vyctela z diskuzi tady i hodnoceni jinde, tak nejlepsi pry je Kineticke pisek - Kinetic Sand.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2325
4.12.15 10:22

My kinetický písek koupili tříletákovi, já z toho byla nadšená dalo se to totiž v hračkárně vyzkoušet :mrgreen:

Jinak dělají i barevné, my měli v barvě písku, je to takové stále se pohybující, nešpiní to máš čisté ruce ale třeba bábovka z toho dlouho nevydrží, což nikomu stejně nevadilo.
Kupovali jsme na zkoušku 200g balení a pro vyhrání je to zoufale málo.
Aby si s tím dítě plnohodnotně vyhrálo chce to alespon 1kg, ale ta cena je strašná :roll:

Abych to uzavřela tak jako chvilková zábava super, u nás vzhledem k tomu že to byla hračka na doma byli kousky písku zalezlé v gauči i pod ním a časem se těch 200g nějak vypařilo (asi jsou ve vysavači) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
4.12.15 10:25

My doma magic sand máme a je to podle mě uplně k ničemu :nevim: Akorát to dělá bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
4.12.15 10:54

Mame kinetic sand, hrajou si s tim pres zimu porad. Ano babovka sebpo pichtuni sesype, ale o tom to je :mrgreen: a nespini, barvu jako sedy pisek. Jde z toho delat vse mozne, i hrady. Jedem v tom vsichni.
Jen teda hrat na linu nebo plivoucce, z koberce nesesbirate a je to skoda vysavat.
Uz mame rok a furt je jak novy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.12.15 13:36
@angela155 píše:
Víte co by mne ještě zajímalo? Proč někde stojí celá sada kolem 500 a někde 1000? Jestli je nějaký ten „pravý“ a ostatní „napodobeniny“ nebo nákupní cena je stejná a každý prodejce si prostě přihodí kolik se mu zlíbí.

a je tam stejna vaha pisku? nekde je jen pisek, nekde i par formicek nebo box na uschovani, nektery je zase metalicky nebo barevny.

nejvic chvaly jsem slysela na Kinetic sand, ale malokde j k dostani. a v beznych hrackarstvich maji nejcasteji Magic Sand, pak je Sand Alive, Crazy sand…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
4.12.15 20:01

Tak my koupili letos k Vánocům, tak uvidíme, co na to dítko… Stál nás cca 500,– a je toho tuším 1,5kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.12.15 20:38
@Zupa píše:
My kinetický písek koupili tříletákovi, já z toho byla nadšená dalo se to totiž v hračkárně vyzkoušet :mrgreen:

Jinak dělají i barevné, my měli v barvě písku, je to takové stále se pohybující, nešpiní to máš čisté ruce ale třeba bábovka z toho dlouho nevydrží, což nikomu stejně nevadilo.
Kupovali jsme na zkoušku 200g balení a pro vyhrání je to zoufale málo.
Aby si s tím dítě plnohodnotně vyhrálo chce to alespon 1kg, ale ta cena je strašná :roll:

Abych to uzavřela tak jako chvilková zábava super, u nás vzhledem k tomu že to byla hračka na doma byli kousky písku zalezlé v gauči i pod ním a časem se těch 200g nějak vypařilo (asi jsou ve vysavači) :lol:

Za mě také kinetický písek. Děti si s ním vyhrají, nic nešpiní. Z koberce to normálně se sbírám. On se jakoby přilepí k sobě, tak jde sesbírat lehce. Nic nešpiní a zatím i všechny dětské návštěvy z něj byly paf! :palec: Manžel to zkoumal, je to snad písek se silikonovým olejem. Ale neboj, vůbec to není mastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.12.15 18:39
@angela155 píše:
Víte co by mne ještě zajímalo? Proč někde stojí celá sada kolem 500 a někde 1000? Jestli je nějaký ten „pravý“ a ostatní „napodobeniny“ nebo nákupní cena je stejná a každý prodejce si prostě přihodí kolik se mu zlíbí.

Někde k tomu mají i příslušenství, něde jen písek. Já brala jen písek a nepotřebovala jsem ani krabici. Takže byl levný. Přišel jen v originál pytlíku bez papírové krabičky… :D
No a nebo to prostě mají hodně nadsazené, ty ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
7.12.15 02:41

@angela155 ja nasla navod na vyrobu mesicniho pisku a asi ho doma vyzkousime :think: (Staci zadat do Googlu „navod na mesicni pisek“). Stejne jako delame domaci modelinu, tak radeji zvolim i domaci pisek. Ale vyzkouseno jeste nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
D_Horackova
15.12.15 19:44

Kouzelný písek

Taky jsem pořídila vnučce 4leté, tak jsem zvědavá, pak hodím info

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie