Kozačky

22.3.22 21:08

Kozačky

Teoreticky dotaz. Kdybyste se nedej Bože s někým seznámili a on vám po několika týdnech/měsících něco jako randění řekl že se mu líbí když má žena na nohách kozačky nebo dámské holínky je to podle vás zavrženíhodný dobytek a úchyl nebo ne? Ne že bych k tomu našel někdy odvahu, ptám se čistě teoreticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
22.3.22 21:12

Jsem bisexuálka a mám ráda při milování se ženou, když má lodičky nebo ty kozačky, prostě když je nahá a má jen ty boty a třeba podvazky.

• Citovat
  • Upravit
13231
22.3.22 21:13
Když s ním budu randit několik měsíců, tak mě to nejspíš nerozhodí. Doporučila bych se seznamovat s žokejkami anebo se odstěhovat do chladnějších oblastí a tam se můžeš kochat kozačkama do aleluja…
@Joachimstahl píše:
Teoreticky dotaz. Kdybyste se nedej Bože s někým seznámili a on vám po několika týdnech/měsících něco jako randění řekl že se mu líbí když má žena na nohách kozačky nebo dámské holínky je to podle vás zavrženíhodný dobytek a úchyl nebo ne? Ne že bych k tomu našel někdy odvahu, ptám se čistě teoreticky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.3.22 21:16

Asi by mi celkem rozhodilo kramflek, kdyby je chtěl nosit on :think:

• Citovat
  • Upravit
37138
22.3.22 21:17

Každému se líbí něco jiného, od partnera, se kterým jsem několik měsíců bych dokonce čekala, že řekne, co by se mu líbilo. Ne, že bych vše splnila, ale třeba kozacky v pohodě, pokud by i nějaké pěkné koupil, tak plus pro něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
22.3.22 21:29

Na kozačkách je něco špatného? To tohle by mě nerozhodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
22.3.22 22:13

@Joachimstahl když nebudeš mít radši kozačky než tu ženu, je to ok ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová