Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dáváte někdo doma dětem, které už chodí kožené capáčky? Syn má 19m a teprve teď začíná chodit (ted má capáčky) a dávat mu doma papučky nechci, protože ještě hodně leze a pak ho to tlačí. Tak si říkám, že bych mu ty capáčky dávala dál. Máme doma všude plovoučky, tak si říkám, že za chvíli už by mu byla jen v ponožkách zima. Nemůžou mu ty capáčky ublížit? Přijde mi, že v tom trochu šmajdá. Používame capáčky Capiki. Díky za reakce.
13mesicni dcera chodí už 3 měsíce a capiki nosí doma pořád. Chodí se ji v tom lépe než v backurkach, které máme taky.
@zuzanx Dcerce teď budou 3 a do školky nosí capáčky stále, nebo tedy nosila do doby než z nich před cca 14 dny vyrostla. Doma lítá pouze v ponožkách nebo úplně bez nich a odmítá se obout.
U nás se taky nosí capáčky syn 16m, 4 měsíce chodí, a mám připravené už i větší, podle mě jsou super a nehodlám kupovat bačkůrky. ![]()
Právě taky zvažuju objednat i větší velikost. A jakou značku máte? @lukaskaa @j.a.n.i1 @Koza-Dereza
@zuzanx To já právě nevím, dostala jsem je jako starší, ale u capáků mi to nepřijde jako problém a stejné jsem nikde nepotkala… hodím fotku.
@Koza-Dereza Tak tyhle mi právě nevyhovují, tím, že nemají tu přední a zadní část spojenou.
@j.a.n.i1
Jak to myslíš s tou spojenou přední a zadní částí? Měla bych teda tu fotku těch tvých?