Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@DrahusN No na ten popud jsem to kolostrum od betuli taky objednala. Dětem jsem dávala akorát něco jako marťánky, ale podle toho co jsem četla je efekt nic moc a nejlepší hodnocení jsem četla na tu betulu.
Jsem ráda, že něco takového je, hodně si mě získalo to složení, protože je to bez kapky chemie, na což se hodně dívám
Je to nějak věkově omezené, do kdy je tady ten doplněk vhodný?
@Kikinka01 Píší tuším od dvou let, já jsem ho dávala dříve, tím, že to jsou pilulky, tak ten obsah můžeš do něčeho zamíchat ![]()
@DrahusN To jsem nevěděla, že je možnost to dávat od tak nízkého věku a mají to někde uvedené, že bych se na to podívala?
@Kikinka01 Mají to přímo na stránkách betula.cz v těch „nejčastějších dotazech“
je tam víc zajímavých informací
@DrahusN nakonec mi to nedalo a objednala jsem balení pro sebe i pro dcerku, tak už to poctivě zobeme ![]()
Ahoj, trošku si dovolím obnovit diskuzi
Docela často bývám nemocná a hledám přírodní způsoby, jak posílit svou imunitu. Slyšela jsem, že kolostrum obsahuje složky, které mohou podporovat imunitu. Všimla jsem si, že právě Bioalis má velmi příjemnou cenu a vypadá jako kvalitní produkt. Máte někdo zkušenosti s tímto konkrétním kolostrem? Pomohlo vám to? Zajímalo by mě také, jak dlouho trvá, než se dostaví viditelné výsledky a jestli má někdo tipy na jeho užívání. Děkuji za jakékoli informace ![]()
Já jsem s nachlazením bojovala každý podzim a každou zimu
Už jsem byla zase zoufalá, že si neužiju podzim s dětmi venku. Tak jsem zase začala hledat, co by mi pomohlo zvýšit imunitu. Narazila právě na tohle colostrum. Přiznám se, že jsem před tím o něm neslyšela. Koukala jsem se na jejich stránky, pročetla recenze a zkusila. Taky právě díky té ceně, která je opravdu dobrá. No a teď? Podzim v plné síle a já nemám ani rýmu
Takže ano, pomáhá. Za mě skvělý doplněk ![]()
Původně jsem ho chtěla s malou brát do konce loňského roku, ale díky bohu, že jsme s braním pokračovaly, protože to, co se teď děje je naprostá katastrofa.