Kozí kolostrum biolais

Napsat příspěvek
Velikost písma:
DrahusN
21.3.20 22:34

Původně jsem ho chtěla s malou brát do konce loňského roku, ale díky bohu, že jsme s braním pokračovaly, protože to, co se teď děje je naprostá katastrofa.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
23.3.20 14:47

@DrahusN No na ten popud jsem to kolostrum od betuli taky objednala. Dětem jsem dávala akorát něco jako marťánky, ale podle toho co jsem četla je efekt nic moc a nejlepší hodnocení jsem četla na tu betulu.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
31.3.20 09:55

Jsem ráda, že něco takového je, hodně si mě získalo to složení, protože je to bez kapky chemie, na což se hodně dívám

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
2.4.20 16:44

Je to nějak věkově omezené, do kdy je tady ten doplněk vhodný?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
5.4.20 11:54

@Kikinka01 Píší tuším od dvou let, já jsem ho dávala dříve, tím, že to jsou pilulky, tak ten obsah můžeš do něčeho zamíchat :)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
18.4.20 11:37

@DrahusN To jsem nevěděla, že je možnost to dávat od tak nízkého věku a mají to někde uvedené, že bych se na to podívala?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
11.6.20 09:15

@Kikinka01 Mají to přímo na stránkách betula.cz v těch „nejčastějších dotazech“ :) je tam víc zajímavých informací

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
29.6.20 17:11

@DrahusN nakonec mi to nedalo a objednala jsem balení pro sebe i pro dcerku, tak už to poctivě zobeme :)

• Citovat
  • Upravit
18.11.24 21:22

Ahoj, trošku si dovolím obnovit diskuzi :) Docela často bývám nemocná a hledám přírodní způsoby, jak posílit svou imunitu. Slyšela jsem, že kolostrum obsahuje složky, které mohou podporovat imunitu. Všimla jsem si, že právě Bioalis má velmi příjemnou cenu a vypadá jako kvalitní produkt. Máte někdo zkušenosti s tímto konkrétním kolostrem? Pomohlo vám to? Zajímalo by mě také, jak dlouho trvá, než se dostaví viditelné výsledky a jestli má někdo tipy na jeho užívání. Děkuji za jakékoli informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.24 21:01

Já jsem s nachlazením bojovala každý podzim a každou zimu :( Už jsem byla zase zoufalá, že si neužiju podzim s dětmi venku. Tak jsem zase začala hledat, co by mi pomohlo zvýšit imunitu. Narazila právě na tohle colostrum. Přiznám se, že jsem před tím o něm neslyšela. Koukala jsem se na jejich stránky, pročetla recenze a zkusila. Taky právě díky té ceně, která je opravdu dobrá. No a teď? Podzim v plné síle a já nemám ani rýmu :) Takže ano, pomáhá. Za mě skvělý doplněk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková