Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sla bych za jinym doktorem, nejlepe do jineho ustavu.
Nic bych na to nemazala, pohledy ldi ti muzou byt u zadku.
Nenechala bych si na oblicej predepsat kortikoidy. Pokud by doktor postupoval takto, vyhledala bych bylinkare nebo doktora cinske mediciny.
Hmm, tak to mi tahle diskuze teda neudělala radost. Něco takového se mi začalo objevovat na bradě na začátku těhotenství a pořád se mě to drží. Před pár dny jsem to začala mazat měsíčkovou mastí a zdá se to lepší, ale jestli se to zmírní a pak to zase vyleze, tak teda pěkný. A to tady od vás ještě lítají všelijaký -koci a záněty ![]()
@Tunrida no ja jsem v prvnim tehotenstvi byla take „kraska“ na brade. Sice jsem to mela jen takove „pubertalne“, ale nektere take pekne bolely. Ja bych to zatim (v prubehu hormonalni boure) moc neresila. 3 dny po porodu to bylo zazrakem fuc.
(Hele, a neni to u tebe tim, ze ses hodne opirala bradou o parapet jak jsi okukovala ty fesacky delniky u vas pod barakem?
)
@AniNevim Jsi blbá
![]()
Ono mě to nijak jako nebolí. Vždycky se mi udělají puchýřky, ty já prostě nedokážu nechat na pokoji
, pak stroupky, no a vypadá to, že mi po tom asi zůstane pár jizviček ![]()
No po doktorech se mi s tím lítat nechce, kor na kožní, tam je čekačka neskutečná ![]()
@Tunrida pupinky musis nechat na pokoji! Je jasne, ze se tam pri mackani dostane neco zpod nehtu atd. Aspon to vzdy po tom vem nejakym lihem!
V porodce te vyleci Lochotinska voda
No a na Borech ve fakultce jsou uzasni kozari, vzdy mi pomohli. I cekacka se da zkousnout. Odpoledne se tam da prockat i za 30 minut
Nebo zavolat a objednat? To jsem jeste nezkousela.
@AniNevim Člověče, kdes přišla na to, že mám něco společného s Plzní?
Já jsem z Jihlavy ![]()
To já vím, že mám pupínky nechat být, ale donuť mě k tomu ![]()
@Tunrida nevim, mela jsem to tak fixle… Spatne? Tak se omlouvam. Take jsem si rikala, zes tady mohla vidat max. tak hodne tmava pupkata delnicka tela ![]()
Zrusit zrcadlo na X mesicu ![]()
@AniNevim Tak tohle nebyli dělníci, to byli sousedi a jejich kamarádi ![]()
To jo, zruším zrcadlo a leknou se mě hned, jak vylezu z baráku ![]()
Nevím, jestli poradím, ale udělalo se mi něco podobného po prvním porodu, měla jsem to po celém obličeji a nemohla jsem ani chodit ven. Pokoušela jsem se to zvládnout sama, ale nakonec jsem musela k doktorovi, a dostala jsem atb asi na 14 dni, byl to buď streptokok nebo stafylokok, to už bohužel nevím, ale jedině to nakonec pomohlo.
@anti17 a co jsi za ten rok na to dávala? Co na to dermatolog? Bylo někdy zlepšení?
@anti17 píše:@fifinka609 byl chvíli klid a už zase nanovo
No a co jsi na to tedy celý ten rok dávala/nedávala? Máš diagnostikované, co to je? Máš nějakou představu, po čem se to zlepšilo?