Kožní problém - zoufalá :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
29.12.15 21:53

Určitě to chce kožaře, ale jinak bych vyzkoušela Regalen…

http://www.vitalita.cz/regalen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.12.15 22:09

Sla bych za jinym doktorem, nejlepe do jineho ustavu.
Nic bych na to nemazala, pohledy ldi ti muzou byt u zadku.
Nenechala bych si na oblicej predepsat kortikoidy. Pokud by doktor postupoval takto, vyhledala bych bylinkare nebo doktora cinske mediciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.12.15 22:17

Hmm, tak to mi tahle diskuze teda neudělala radost. Něco takového se mi začalo objevovat na bradě na začátku těhotenství a pořád se mě to drží. Před pár dny jsem to začala mazat měsíčkovou mastí a zdá se to lepší, ale jestli se to zmírní a pak to zase vyleze, tak teda pěkný. A to tady od vás ještě lítají všelijaký -koci a záněty 8o

• Citovat
  • Upravit
16986
29.12.15 22:20

@Tunrida no ja jsem v prvnim tehotenstvi byla take „kraska“ na brade. Sice jsem to mela jen takove „pubertalne“, ale nektere take pekne bolely. Ja bych to zatim (v prubehu hormonalni boure) moc neresila. 3 dny po porodu to bylo zazrakem fuc.
(Hele, a neni to u tebe tim, ze ses hodne opirala bradou o parapet jak jsi okukovala ty fesacky delniky u vas pod barakem? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.12.15 22:26

@AniNevim Jsi blbá :mrgreen: :mrgreen:
Ono mě to nijak jako nebolí. Vždycky se mi udělají puchýřky, ty já prostě nedokážu nechat na pokoji :roll:, pak stroupky, no a vypadá to, že mi po tom asi zůstane pár jizviček :roll:
No po doktorech se mi s tím lítat nechce, kor na kožní, tam je čekačka neskutečná :roll:

• Citovat
  • Upravit
16986
29.12.15 22:31

@Tunrida pupinky musis nechat na pokoji! Je jasne, ze se tam pri mackani dostane neco zpod nehtu atd. Aspon to vzdy po tom vem nejakym lihem!
V porodce te vyleci Lochotinska voda :-) No a na Borech ve fakultce jsou uzasni kozari, vzdy mi pomohli. I cekacka se da zkousnout. Odpoledne se tam da prockat i za 30 minut ;) Nebo zavolat a objednat? To jsem jeste nezkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.12.15 22:43

@AniNevim Člověče, kdes přišla na to, že mám něco společného s Plzní? :mrgreen: Já jsem z Jihlavy :mrgreen:
To já vím, že mám pupínky nechat být, ale donuť mě k tomu :lol:

• Citovat
  • Upravit
16986
29.12.15 22:48

@Tunrida nevim, mela jsem to tak fixle… Spatne? Tak se omlouvam. Take jsem si rikala, zes tady mohla vidat max. tak hodne tmava pupkata delnicka tela :P
Zrusit zrcadlo na X mesicu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.12.15 22:58

@AniNevim Tak tohle nebyli dělníci, to byli sousedi a jejich kamarádi :mrgreen:
To jo, zruším zrcadlo a leknou se mě hned, jak vylezu z baráku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1459
30.12.15 11:56

Nevím, jestli poradím, ale udělalo se mi něco podobného po prvním porodu, měla jsem to po celém obličeji a nemohla jsem ani chodit ven. Pokoušela jsem se to zvládnout sama, ale nakonec jsem musela k doktorovi, a dostala jsem atb asi na 14 dni, byl to buď streptokok nebo stafylokok, to už bohužel nevím, ale jedině to nakonec pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
1.1.17 15:13

Tak po roce jsem tu zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
1.1.17 15:20

Po roce to mám znova a ještě horší stadium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
1.1.17 15:55

@anti17 a co jsi za ten rok na to dávala? Co na to dermatolog? Bylo někdy zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
1.1.17 16:16

:( @fifinka609 byl chvíli klid a už zase nanovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
1.1.17 16:26
@anti17 píše: :( @fifinka609 byl chvíli klid a už zase nanovo

No a co jsi na to tedy celý ten rok dávala/nedávala? Máš diagnostikované, co to je? Máš nějakou představu, po čem se to zlepšilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek