Kožní problém - zoufalá :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
29.12.15 20:59

@fifinka609 z Avonu denníkrém ta řada za 99kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
29.12.15 21:00

@ves. Moc ti děkuju :) Nic jiného si nepřeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
@zuzouš píše:
Určitě nic nezkazíš, když budeš mýt jen vodou a mazat čistou vazelínou, k dostání v lékárně.

No jestli je to periorálka, tak já se osypala i po čisté vodě z kohoutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@anti17 píše:
Ahoj děvčata už dlouhou dobu se potýkám s šílenou pletí, nejvíc na bradě a už se to rozlezlo i pod oko. Nesvědí to. Jen se tvoří takové šupinky a i veliký bolák ten pak praskne a vyteče z toho hnis. Nevíte o co se jedná??? Asi už budu muset navštívit kožního.

vypadá to jako pěkně rozjetá růžovka, možná v tom máš i nějakou infekci… s tím sama doma nic neuděláš… rozhodně to chce kožního lékaře… bude to jen horší, určitě s návštěvou lékaře neotálej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.12.15 21:01

Rozhodně nemýt se mýdlem a nepatlat na to make up. Co to je nevím, sama jsem jednou měla ošklivý výsev na bradě a muselo se to zaléčit antibiotiky, protože to byla infekce, chápu čím si procházíš, psychicky je to šílený, jelikož jsem měla něco podobného. Zajdi za kožní a bude po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
29.12.15 21:02

Hned zítra naklušu k doktorovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
29.12.15 21:02

@misa.859 makeup na to dávám protože se cítím hrozně, když jdu takto ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.12.15 21:04
@fifinka609 píše:
No jestli je to periorálka, tak já se osypala i po čisté vodě z kohoutku.

Oni píšou, že bohužel někdy i ta voda dělá zle, někomu vadí i sahat na to. Já to měla jednou a slabě, nakonec jsem se toho zbavila po atb, co jsem brala při nálezu stafylokoka a streptokoka, takže možná to dělal i ten stafyl., vypadá podobně, co jsem „gůglila“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.12.15 21:05

@anti17 to je chyba právě, chápu jak se cítíš, já chodila s takovým výsevem dlouho a pohledy lidí strašné, protože kožní mě léčila vše možným a když nic nepomohlo nasadila hodně silný antibiotika, ale zabraly. Jinak jsem měla infekci z toho, že jsem si vymáčkla pupínek a rozjelo se mi něco šíleného na bradě. Nerada na to vzpomínám. Ale make upem si to akorát budeš horšit a snáš si tam zaneseš nějakou infekci. Já brala antibiotika měsíc a bylo mi po nich hrozně zle tenkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
29.12.15 21:08
@anti17 píše:
@fifinka609 z Avonu denníkrém ta řada za 99kč

Tak ten na to určitě nadávej. My ti tady neřekneme, co to na 100% je, ale nejhorší, co můžeš udělat např. při periorálce je přemíra péče. Na tu je nejlepší ze začátku mýt jen převařenou vodou a mazat jen ichtoxylovou mastí na noc(taková hnusná smradlavá z lékárny) a prostě vydržet a nenechat se od dermatologa zatáhnout do kolotoče kortikoidů. Taky jsem je jednou mazala, než mi secvaklo, že tudy cesta nevede ani náhodou. Nebrala jsi antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
29.12.15 21:16

@fifinka609 antikonccepci jsem brala, ale už jsem přestala v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
29.12.15 21:26
@anti17 píše:
@fifinka609 antikonccepci jsem brala, ale už jsem přestala v dubnu.

Mně se totiž periorálka objevila několik měsíců po tom, co jsem přestala brát antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
29.12.15 21:36

@fifinka609 i to je možný sakra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.12.15 21:53

Určitě to chce kožaře, ale jinak bych vyzkoušela Regalen…

http://www.vitalita.cz/regalen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.12.15 22:09

Sla bych za jinym doktorem, nejlepe do jineho ustavu.
Nic bych na to nemazala, pohledy ldi ti muzou byt u zadku.
Nenechala bych si na oblicej predepsat kortikoidy. Pokud by doktor postupoval takto, vyhledala bych bylinkare nebo doktora cinske mediciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek