Nekraďte čepice

16.12.15 23:03

Nekraďte čepice.....

Dobrý večer, jsem si vědoma toho, že je to výkřik do tmy, ale možná že se tu potrefená husa najde. K věci. Moje dítě sundává a hází čepice z kočárku, v inkriminované chvíli to nepostřehnu, ale za dvě hodiny jdu domů stejnou cestou a po čepici ani vidu. Nekraďte cizí čepice, maminka možná půjde stejnou cestou a čepici najde. Štve mě to, byly to i čepice, které jsem dětem pletla sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
16.12.15 23:07

Jojo v pondeli male z kocarku v nakupnim centru vypadla cepice zjistila jsem to behem 10 minut. Prosla trasu a nic. Ptala se na infu cepici nikdo nedonsel. Byla jsem nastvana cepice byla hackovana na zakazku ke kabatku. No nenadelam nic :roll: Ale traparna je to nejvesti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
16.12.15 23:09

Zas pak je jeste trapnejsi, kdyz nekoho s takovouhle jedinecnou cepici na hlave potkate v okoli ;-) Ja teda pokud cepice hackovala sama, zasadne jsem na ne v tomhle blbem obdobi pridelavala snurky. Nebo davala kukly, ty si ditko nikdy nesundalo. A nikdy se nastesti nic neztratilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24162
16.12.15 23:10

Taky se mi to stalo. Dcerka vyhodila čepičku z kočárku, všimla jsem si toho tak za 2 minuty a hned jsem se vracela. Nic, někdo si ji prostě vzal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24162
16.12.15 23:11
@ugluk píše:
Zas pak je jeste trapnejsi, kdyz nekoho s takovouhle jedinecnou cepici na hlave potkate v okoli ;-) Ja teda pokud cepice hackovala sama, zasadne jsem na ne v tomhle blbem obdobi pridelavala snurky. Nebo davala kukly, ty si ditko nikdy nesundalo. A nikdy se nastesti nic neztratilo.

Tak u té naší ztracené čapky šňůrky byly, dokonce ji měla dcerka i zavázanou. Ale po chvíli si ji dokázala sundat i zavázanou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
16.12.15 23:11

Vidis. A u našeho doktora visí letní kloboucek už pul roku a nikdo si ho porad nechce vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
16.12.15 23:13

Fujky blujky-doma pletena cepice a jeste pouzita.. :roll:smrtelna kombinace

Příspěvek upraven 16.12.15 v 23:13

• Citovat
  • Upravit
16.12.15 23:13

@Elen8 Mě by zajímalo co s tou kradenou čepicí dělají, protože já vidět, že ji někdo nosí, tak mu jí servu, svojí pletací práci fakt poznám, je to originál…asi to mají na chalupu nebo k babi nebo nemají svědomí a nebojí se nožů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.12.15 23:14

To je se vším. Mně kluk vyhazuje z kočáru spacího plyšáka a dudlík. Ani jedno se nedá standardně sehnat a oboje má přivázané. Taky už jsme nedohledali…

• Citovat
  • Upravit
135
16.12.15 23:14

Bohužel to také znám - ztratily jsme už takto postupně dvě čepičky, přišla jsem na to vždy během chvilky - jedna byla háčkovaná na zakázku, v supermarketu ji najednou Honzík neměl na hlavičce - procházím regály a vidím, jak ji má jedna paní v ruce. Hned jsem k ní šla, ale ona tvrdila, že je její a hned zamířila k pokladnám a z obchodu pryč… Byla jsem z toho paf a nestihla jsem nijak reagovat… Čepičku jsem neměla nijak podepsanou, tak jsem měla smůlu - ale jsem si na 100% jista, že byla naše :o( Jinak když třeba malá ztratila rukavičku, tak tu jsme našly… ona jedna rukavice je každému na…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099
16.12.15 23:16

Moje dcera nedavno vyhodila z kocarku velkeho plysoveho kone z Ikey cestou do skoly (vedla jsem dva dalsi syny). behem peti minut jsem prosla celou trasu a kun nikde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 23:16
@elen-ka píše:
Tak u té naší ztracené čapky šňůrky byly, dokonce ji měla dcerka i zavázanou. Ale po chvíli si ji dokázala sundat i zavázanou :think:

Moje holka serve cokoliv, šňůra není problém…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 23:22
@misinka79 píše:
Moje dcera nedavno vyhodila z kocarku velkeho plysoveho kone z Ikey cestou do skoly (vedla jsem dva dalsi syny). behem peti minut jsem prosla celou trasu a kun nikde :zed:

A tohle mi příjde fakt hrozné, lidi si neuvědomí jak můžou ublížit, chjo…zloději za…jsem fakt naštvaná, jsou to sprostí zloději nic víc a nic míň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
16.12.15 23:22
@elen-ka píše:
Tak u té naší ztracené čapky šňůrky byly, dokonce ji měla dcerka i zavázanou. Ale po chvíli si ji dokázala sundat i zavázanou :think:

Jsou nekdy sikovnejsi, nez by si clovek pral, co :lol:
Dcera takhle jednou zvladla ztratit BOTU. Vracely jsme se snad hodinu celou trasu, nastesti jednu botu, natoz v takovem stavu, nikdo neuznal za vhodnou sebrat.
Ja potkavam docela dost cepicek povesenych na vetvich kolem cest.
Ja miluju tohle:
http://www.bamboolik.cz/…busove-kukly
I kdyz samozrejme uznavam, ze rucne hackovana cepice je holt esteticky jinde a jakozto dcera spravneho hackovaciho magora ma me dite snad ke kazdemu oblecku jinou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.12.15 23:24

Já spíš nechápu proč to ty lidi berou? to mají jako nedostatek čepic?? :D já bych teda malýmu na hlavu čepici co sem našla někde na zemi nedala, hanba by mě fackovala kdyby někdo na malym poznal svojí ztracenou čepičku, natož doma dělanou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek