Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer, jsem si vědoma toho, že je to výkřik do tmy, ale možná že se tu potrefená husa najde. K věci. Moje dítě sundává a hází čepice z kočárku, v inkriminované chvíli to nepostřehnu, ale za dvě hodiny jdu domů stejnou cestou a po čepici ani vidu. Nekraďte cizí čepice, maminka možná půjde stejnou cestou a čepici najde. Štve mě to, byly to i čepice, které jsem dětem pletla sama ![]()
Jojo v pondeli male z kocarku v nakupnim centru vypadla cepice zjistila jsem to behem 10 minut. Prosla trasu a nic. Ptala se na infu cepici nikdo nedonsel. Byla jsem nastvana cepice byla hackovana na zakazku ke kabatku. No nenadelam nic
Ale traparna je to nejvesti ![]()
Zas pak je jeste trapnejsi, kdyz nekoho s takovouhle jedinecnou cepici na hlave potkate v okoli
Ja teda pokud cepice hackovala sama, zasadne jsem na ne v tomhle blbem obdobi pridelavala snurky. Nebo davala kukly, ty si ditko nikdy nesundalo. A nikdy se nastesti nic neztratilo.
Taky se mi to stalo. Dcerka vyhodila čepičku z kočárku, všimla jsem si toho tak za 2 minuty a hned jsem se vracela. Nic, někdo si ji prostě vzal ![]()
@ugluk píše:
Zas pak je jeste trapnejsi, kdyz nekoho s takovouhle jedinecnou cepici na hlave potkate v okoliJa teda pokud cepice hackovala sama, zasadne jsem na ne v tomhle blbem obdobi pridelavala snurky. Nebo davala kukly, ty si ditko nikdy nesundalo. A nikdy se nastesti nic neztratilo.
Tak u té naší ztracené čapky šňůrky byly, dokonce ji měla dcerka i zavázanou. Ale po chvíli si ji dokázala sundat i zavázanou ![]()
Vidis. A u našeho doktora visí letní kloboucek už pul roku a nikdo si ho porad nechce vzít.
Fujky blujky-doma pletena cepice a jeste pouzita..
smrtelna kombinace
Příspěvek upraven 16.12.15 v 23:13
@Elen8 Mě by zajímalo co s tou kradenou čepicí dělají, protože já vidět, že ji někdo nosí, tak mu jí servu, svojí pletací práci fakt poznám, je to originál…asi to mají na chalupu nebo k babi nebo nemají svědomí a nebojí se nožů ![]()
To je se vším. Mně kluk vyhazuje z kočáru spacího plyšáka a dudlík. Ani jedno se nedá standardně sehnat a oboje má přivázané. Taky už jsme nedohledali…
Bohužel to také znám - ztratily jsme už takto postupně dvě čepičky, přišla jsem na to vždy během chvilky - jedna byla háčkovaná na zakázku, v supermarketu ji najednou Honzík neměl na hlavičce - procházím regály a vidím, jak ji má jedna paní v ruce. Hned jsem k ní šla, ale ona tvrdila, že je její a hned zamířila k pokladnám a z obchodu pryč… Byla jsem z toho paf a nestihla jsem nijak reagovat… Čepičku jsem neměla nijak podepsanou, tak jsem měla smůlu - ale jsem si na 100% jista, že byla naše
( Jinak když třeba malá ztratila rukavičku, tak tu jsme našly… ona jedna rukavice je každému na…
Moje dcera nedavno vyhodila z kocarku velkeho plysoveho kone z Ikey cestou do skoly (vedla jsem dva dalsi syny). behem peti minut jsem prosla celou trasu a kun nikde ![]()
@elen-ka píše:
Tak u té naší ztracené čapky šňůrky byly, dokonce ji měla dcerka i zavázanou. Ale po chvíli si ji dokázala sundat i zavázanou
Moje holka serve cokoliv, šňůra není problém…ach jo
@misinka79 píše:
Moje dcera nedavno vyhodila z kocarku velkeho plysoveho kone z Ikey cestou do skoly (vedla jsem dva dalsi syny). behem peti minut jsem prosla celou trasu a kun nikde
A tohle mi příjde fakt hrozné, lidi si neuvědomí jak můžou ublížit, chjo…zloději za…jsem fakt naštvaná, jsou to sprostí zloději nic víc a nic míň..
@elen-ka píše:
Tak u té naší ztracené čapky šňůrky byly, dokonce ji měla dcerka i zavázanou. Ale po chvíli si ji dokázala sundat i zavázanou
Jsou nekdy sikovnejsi, nez by si clovek pral, co ![]()
Dcera takhle jednou zvladla ztratit BOTU. Vracely jsme se snad hodinu celou trasu, nastesti jednu botu, natoz v takovem stavu, nikdo neuznal za vhodnou sebrat.
Ja potkavam docela dost cepicek povesenych na vetvich kolem cest.
Ja miluju tohle:
http://www.bamboolik.cz/…busove-kukly
I kdyz samozrejme uznavam, ze rucne hackovana cepice je holt esteticky jinde a jakozto dcera spravneho hackovaciho magora ma me dite snad ke kazdemu oblecku jinou ![]()
Já spíš nechápu proč to ty lidi berou? to mají jako nedostatek čepic??
já bych teda malýmu na hlavu čepici co sem našla někde na zemi nedala, hanba by mě fackovala kdyby někdo na malym poznal svojí ztracenou čepičku, natož doma dělanou ![]()