Nekraďte čepice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15097
20.12.15 10:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 10:48
@Terdul píše:
Vzdycky jsem chtela bambuli z cepice, jejiz ztrata vyvola takove pozdvizeni.
:mrgreen: Jako musím říct, že jsem se tu pobavila, takže už mě to tak ne.ere…jak psala @boball upletu si novou noooo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
20.12.15 12:24
@Mirka Dušínová píše: :mrgreen: Jako musím říct, že jsem se tu pobavila, takže už mě to tak ne.ere…jak psala @boball upletu si novou noooo

A pak jí dítku na hlavu přidělat prošívačkou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 12:38
@Anna766 píše:
A pak jí dítku na hlavu přidělat prošívačkou. 8)

Tomu říkám přijmout zodpovědnost za čepici, kurde… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
21.12.15 14:39
@Burj Chalifa píše:
Porvěte se tu kvůli čepici :zed:

Asi tak. :palec: Nekdo zalozi diskusi, aby vyresil problem, ziskal radu, jiny, aby byl politovan a nekdo jen, aby si zanadaval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.12.15 14:46

Tak ja si obcas nejakou tu cepici vemu. Bydlim na rusne ulici, u skoly a casto se stava, ze tu tyden a vice visi sala nebo je nekde narazena nejaka ta cepice.Prsi na to, snezi a nikdo se k tomu nema.Za 2 tydny je to na vyhozeni. Obcas to je tu tak dlouho, ze i ja to vyhodim. pokud je to jeste v prijatelnem stavu, tak vyperu a dam detem nebo hodim do kontejneru s oblecenim pro cerveny kriz. Mame to pred domem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.15 18:15
@MartinaIrena píše:
Asi tak. :palec: Nekdo zalozi diskusi, aby vyresil problem, ziskal radu, jiny, aby byl politovan a nekdo jen, aby si zanadaval

A nekdo zase leze do diskuzí, aniž by měl cokoliv k tématu… :kytka: Lidé jsou různí co naděláš, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.15 18:17
@manoli píše:
Tak ja si obcas nejakou tu cepici vemu. Bydlim na rusne ulici, u skoly a casto se stava, ze tu tyden a vice visi sala nebo je nekde narazena nejaka ta cepice.Prsi na to, snezi a nikdo se k tomu nema.Za 2 tydny je to na vyhozeni. Obcas to je tu tak dlouho, ze i ja to vyhodim. pokud je to jeste v prijatelnem stavu, tak vyperu a dam detem nebo hodim do kontejneru s oblecenim pro cerveny kriz. Mame to pred domem.

Tak pokud tam tu čepici fakt vidíš válet delší dobu, tak jsem ochotná pochopit, že ji zachráníš před rozpadem. A díky za upřímnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek