Nekraďte čepice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5099
17.12.15 20:55

Taky jsme jednou ztratili sandalku Sante cestou z Ripu, holka si ji sundala, byl ji tenkrat rok, nekde behem uprku dolu z Ripu, protoze se blizila bourka. Vsimla jsem si toho az v aute a venku lilo, tak jsem pak volala do infocentra, jestli se botka nenasla a nic. Nekdo ji asi potreboval do paru :mrgreen: :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.12.15 08:17

@Špageta Brýle jsem jednou našla před hypermarketem na parkovišti. Nesla jsem je tenkrát na informace, aby je tam aspoň někdo nepřejel. Ale pochybuju, že někoho trklo se tam jít zeptat. Bylo to v Třebíči, nebyly tvoje? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1626
18.12.15 16:45

@Tunrida :lol: Třebíč máme trochu z ruky… škoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.12.15 17:01

@Špageta Tak ono už to bude tak dva roky a už se tam i měl majitel, tak myslím, že už by tam stejně nebyly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19.12.15 11:21
@Rozárka78 píše:
@Mirka Dušínová Já ti nic nepodsouvám, sama jsi psala, že dítě ztratilo cepici a zpátky jsi šla za 2 hodiny, to je prostě fakt. Zodpovědnost za to, že někdo sebere cizí věc samozřejmě přebírat nemusíš, jak jsi pochopila správně :mrgreen: nicméně za vlastní věci si ručíš ty sama, v tom se snad shodneme, ne?

Tak si přešlápni a zamysli se nad tím co jsem napsala…ano, zpátky jsem šla za dvě hodiny, ale ty dvě hodiny jsem byla u rodičů na návštěvě, nikde nepíšu, že ty dvě hodiny jsem chodila s vlasatým děckem po venku…K tomu ručení…to je přesně typický český názor :zed: (ačkoliv jinak si českého národa vážím), že co není zabetonované, přivázané řetězem, nebo přišité k tělu, tak na to si člověk vlastně vůbec nedává pozor a zloděj je v podstatě v právu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.15 11:25
@Špageta píše:
@Mirka Dušínová jak já tě chápu! Několikrát se mi stalo to samé a ať jsem jela zpátky za pár minut nebo za půl hodiny, čepice pryč. Jen jednou na mě volala paní z trafiky, že jí to někdo podal a že nás viděla a tak si to dala dohromady.
Nechápu, kdo může být chtivý dětských kloboučků nebo dokonce brýlí (taky stejný případ). No když to shrnu, kdo si klidně přivlastní jakýkoli předmět, který někdo ztratil.
Ale z rodiny mám taky dobrou zkušenost. Synovec v městské ztratil svého nejoblíbenějšího plyšáka s kterým spal, všude ho vozil, prostě kamaráda. Zoufalá matka, ubrečený synovec. Volali na dopravní podnik, dispečerka obvolala řidiče a pak jim volala zpátky, že plyšáka si můžou dojít vyzvednout zastávku tam a tam, že ho v určitou hodinu přiveze řidič. Synovec se mohl zbláznit radostí, když viděl jak se plyšák veze za předním sklem.

A tohohle přesně jde, vůbec nejde o to jestli ta věc má nějakou objektivní cenu, i kdyby to byl kýč kýčovitý, já prostě nepochopím to, že někdo sebere věc, která evidentně patří dítěti, které ji ztratilo… prostě nepochopím…ale určitě je i spousta takových případů co jsi popsala ty a to je dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
19.12.15 13:31

@Mirka Dušínová Urazky, urazky a urazky. To nedokazez diskutovat bez invektivu? Pak asi není o cem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.15 14:31
@Rozárka78 píše:
@Mirka Dušínová Urazky, urazky a urazky. To nedokazez diskutovat bez invektivu? Pak asi není o cem :nevim:

Uznávám, že nejsem moc příjemná, ale opravdu se mě dost dotklo, že první věc co tě na toto téma napadla, že jsem si dvě hodiny nevšimla, že mé dítě nemá čepici a za všechno si můžu sama. Což také nebylo zrovna moc empatické, možná, že jsem se také mohla urazit. Takže to také byla urážka, takže jsme si kvit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.15 14:42

Jo a už budu hodná slibuju nebo na mě vybodne Ježíšek :? a to bych teda nerada… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
19.12.15 14:44
@Mirka Dušínová píše:
Jo a už budu hodná slibuju nebo na mě vybodne Ježíšek :? a to bych teda nerada… :)

Ber to tak, že někomu tvoje čepice udělala radost a uplet si jinou:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
19.12.15 20:17

@Mirka Dušínová Ty jsi demagog, clovece! :mrgreen: Hele, jestli potrebujes byt si kvit a sama pred sebou se tim obhajit, tak jsem te teda urazila… (nicmene, pokud nenapises vsechny souvislosti, nemuzes se divit, ze si clovek musi domyslet :jazyk: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.15 09:29

Porvěte se tu kvůli čepici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
20.12.15 10:06

@Terdul Dostaneš bambuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 10:33

@Rozárka78 Demagog? Používám emotivně podbarvené nepravdy či polopravdy k získání moci či vlivu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 10:33
@Burj Chalifa píše:
Porvěte se tu kvůli čepici :zed:

Ale to zase né, jenom pěkná výměna názorů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...