Nekraďte čepice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35791
16.12.15 23:26

Nám takhle v Čechách vypadla z kočárku deka. Dětská s medvídkama, měla ji od narození dva roky, každou noc s ní spala. Za hodinu jsem šla tu samou trasu a prostě nikde nebyla. Ve španělsku mi vypadl cestou do restaurace z kočáru svetr. Dětskej, novej, značkovej. Cestou zpátky vysel aby byl videt na stromě.. Tak nevím no.. Jako fakt nepochopim, proč někdo ukradne něco evidentně dětského? :zed:

Příspěvek upraven 16.12.15 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 23:28
@Chocoloco2 píše:
Fujky blujky-doma pletena cepice a jeste pouzita.. :roll:smrtelna kombinacePříspěvek upraven 16.12.15 v 23:13

Myslíš, že čepice „nová“ pletená asijským národem, má pro zloděje větší cenu?! A použití českou rodinou cenu snižuje…?! Ty kokso, tady je zase legra… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.12.15 23:30

Ztratila jsem před vchodem synovu čepici, hand made, stála mě spoustu času a on z ní měl velikou radost. Za pár minut už tam nebyla. Ani nevím, co bych dělala, kdybych ji viděla na nějakém dítěti.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco2
16.12.15 23:31
@Mirka Dušínová píše:
Myslíš, že čepice „nová“ pletená asijským národem, má pro zloděje větší cenu?! A použití českou rodinou cenu snižuje…?! Ty kokso, tady je zase legra… :mrgreen:

Maloktera homemade cepice alias medvidek, beruska atd. je vkusna nova, natoz jeta.
Delat ze zraty „klenotu dlouhych veceru“ treti svetovou?

• Citovat
  • Upravit
2973
16.12.15 23:36

A dite mrzlo 2 hodiny bez cepice nez si mat, a vsimla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
16.12.15 23:36

BOTU uz mala z kocarku taky vykopla. Bylo to u nasich na vesnici takze bota lezela presne tam kam se sla potenciálně hledat :mrgreen: (mala poslusne hlasila ztrátu, ale bylo to v dobe kdy spis zvatlala tak jsem ji to odkejvala a jelo se dal :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
16.12.15 23:37
@Rozárka78 píše:
A dite mrzlo 2 hodiny bez cepice nez si mat, a vsimla… :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
2973
16.12.15 23:38

@pikola Vyraz ukrast neni v tomto pripade na miste… rada zni, zustat ve Spanelsku, kdyz se to tam nedeje :kytka: Tyhle srovnavacky me fakt bavi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.12.15 23:38

@Elen8 no to by mě štvala spíš ta bota, čepice je snadno nahraditelná, aspon že jste jí našli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 23:39
@Chocoloco2 píše:
Maloktera homemade cepice alias medvidek, beruska atd. je vkusna nova, natoz jeta.
Delat ze zraty „klenotu dlouhych veceru“ treti svetovou?

hmm…o tom tahle diskuze není, o vkusu…je o zlodějích…já pletu super čepice, které dětem sedí a sluší a kur.va mě nasere, když jí někdo šlohne… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
16.12.15 23:40

@Rozárka78 ve apanelku nejsem, ale v cechach taky ne. Jinde se mi nic takoveho nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
16.12.15 23:41

@Kriss Tina no ja mela nahnano. Bota byla nova. Prvni poradne botky. Cena 800 a ani ne po mesici mela byt v haji a jeste je male platili nasi. No nasla se ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.12.15 23:42

To by mě nenapadlo, že je v ulicích taková sháňka po pletených čepicích. :think:
U nás na recepci nechala jedna matka pro tu druhou kšiltovku s autíčky, celou sezonu se o ni už nikdo nepřihlásil. Heslo Modřany, kdyby se tu dotyčné našly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
16.12.15 23:43

@pikola A z kolika zemi mas srovnani??? To vsude ztracite deku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
16.12.15 23:45
@Rozárka78 píše:
@pikola A z kolika zemi mas srovnani??? To vsude ztracite deku?

Takový sociální experiment. Je to trochu drahé, ale hejtovací zkušenosti k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek