Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nám takhle v Čechách vypadla z kočárku deka. Dětská s medvídkama, měla ji od narození dva roky, každou noc s ní spala. Za hodinu jsem šla tu samou trasu a prostě nikde nebyla. Ve španělsku mi vypadl cestou do restaurace z kočáru svetr. Dětskej, novej, značkovej. Cestou zpátky vysel aby byl videt na stromě.. Tak nevím no.. Jako fakt nepochopim, proč někdo ukradne něco evidentně dětského? ![]()
Příspěvek upraven 16.12.15 v 23:29
@Chocoloco2 píše:
Fujky blujky-doma pletena cepice a jeste pouzita..smrtelna kombinacePříspěvek upraven 16.12.15 v 23:13
Myslíš, že čepice „nová“ pletená asijským národem, má pro zloděje větší cenu?! A použití českou rodinou cenu snižuje…?! Ty kokso, tady je zase legra… ![]()
Ztratila jsem před vchodem synovu čepici, hand made, stála mě spoustu času a on z ní měl velikou radost. Za pár minut už tam nebyla. Ani nevím, co bych dělala, kdybych ji viděla na nějakém dítěti.
@Mirka Dušínová píše:
Myslíš, že čepice „nová“ pletená asijským národem, má pro zloděje větší cenu?! A použití českou rodinou cenu snižuje…?! Ty kokso, tady je zase legra…
Maloktera homemade cepice alias medvidek, beruska atd. je vkusna nova, natoz jeta.
Delat ze zraty „klenotu dlouhych veceru“ treti svetovou?
BOTU uz mala z kocarku taky vykopla. Bylo to u nasich na vesnici takze bota lezela presne tam kam se sla potenciálně hledat
(mala poslusne hlasila ztrátu, ale bylo to v dobe kdy spis zvatlala tak jsem ji to odkejvala a jelo se dal
)
@Rozárka78 píše:
A dite mrzlo 2 hodiny bez cepice nez si mat, a vsimla…
@pikola Vyraz ukrast neni v tomto pripade na miste… rada zni, zustat ve Spanelsku, kdyz se to tam nedeje
Tyhle srovnavacky me fakt bavi ![]()
@Elen8 no to by mě štvala spíš ta bota, čepice je snadno nahraditelná, aspon že jste jí našli ![]()
@Chocoloco2 píše:
Maloktera homemade cepice alias medvidek, beruska atd. je vkusna nova, natoz jeta.
Delat ze zraty „klenotu dlouhych veceru“ treti svetovou?
hmm…o tom tahle diskuze není, o vkusu…je o zlodějích…já pletu super čepice, které dětem sedí a sluší a kur.va mě nasere, když jí někdo šlohne… ![]()
@Rozárka78 ve apanelku nejsem, ale v cechach taky ne. Jinde se mi nic takoveho nestalo.
@Kriss Tina no ja mela nahnano. Bota byla nova. Prvni poradne botky. Cena 800 a ani ne po mesici mela byt v haji a jeste je male platili nasi. No nasla se ![]()
To by mě nenapadlo, že je v ulicích taková sháňka po pletených čepicích. ![]()
U nás na recepci nechala jedna matka pro tu druhou kšiltovku s autíčky, celou sezonu se o ni už nikdo nepřihlásil. Heslo Modřany, kdyby se tu dotyčné našly.
@pikola A z kolika zemi mas srovnani??? To vsude ztracite deku?
@Rozárka78 píše:
@pikola A z kolika zemi mas srovnani??? To vsude ztracite deku?
Takový sociální experiment. Je to trochu drahé, ale hejtovací zkušenosti k nezaplacení.