Nekraďte čepice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
17.12.15 09:21
@žížal píše:
Takže se k té čepici, která leží na chodníku nesmíš tři roky hlásit, jak jsem to tak pochopila :think: :mrgreen:

Zajímalo by mě, jak by soud určoval, jestli kýčovitá háčkovaná/pletená čepička má nepatrnou hodnotu, nebo vysokou hodnotu, téměř nadanou smysly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 09:26
@Litta píše:
Zajímalo by mě, jak by soud určoval, jestli kýčovitá háčkovaná/pletená čepička má nepatrnou hodnotu, nebo vysokou hodnotu, téměř nadanou smysly. :mrgreen:

Jojo, ty víš přesně, že já pletu kýčovité čepice.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
@Mirka Dušínová píše:
Jojo, ty víš přesně, že já pletu kýčovité čepice.. :mrgreen:

Pro mě jsou všechny pletené kýčovité, můj pohled. :nevim: Nebo uka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 09:31
@Litta píše:
Pro mě jsou všechny pletené kýčovité, můj pohled. :nevim: Nebo uka. ;)

A jakou technologií se vyrábí čepice, které ti nepřijdou kýčovité? :think: Hele neuka, nejsem blbka abych na net dávala cokoliv co by mohlo identifikovat mě nebo moje děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.12.15 09:31

Ale tedy hlavně háčkované. Nejlépe melírovaná s aplikací kytky. :jazyk: Pokud by ta pletená byla jednobarevná a nenápadná, třeba černá, tak by mi třeba přišla OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
17.12.15 09:43
@Mirka Dušínová píše:
Milá Rozárko, to co najdeš není tvoje…někomu to stále patří, myslím, že to dokonce zmiňuje nějaký zákon či vyhláška. Jinak k tomu jestli dávám na dítě pozor či si ho nevšímám. Chodím průměrnou rychlostí 5km za hodinu, vypočítej si (jestli je to v tvých silách), kolik ujdu metrů za cca deset - 15 minut, kdy dítě prostě nesleduji, protože sleduji druhé dítě, psa, nebo spoluobčany co nezastavují před přechody, jezdí na kole po chodníku atd…kočárek mám po směru jízdy, takže není v mých silách co 2 minuty kontrolovat, zda má nebo nemá dítě čepici…Ale v tvých představách jsem jistě matka, co jede s kočárem a v jedné ruce má lahváče v druhé retko a jen si stěžuje :lol:

Mila Mirko Dusinova, jestli te to ullidni, nemam predstavy o tobe vubec zadne, uprimne, jsi mi zcela lhostejna. Jediny nazor ktery jsem si na tebe na zaklade tvych prispevku udelala je, ze nedokazes prijmout zodpovednost za vlastni chovani a rada urazis ostatni. A jestli nas u toho v ruce lahvace, cigaro nebo psa ci jakou jdes rychlisti neni relevantni:kytka:

Příspěvek upraven 17.12.15 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.12.15 09:43

Tak jo, tohle mi připadá roztomilý:
http://g03.a.alicdn.com/…m-Woolen.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.12.15 09:46

No teda, to to tady zase nabralo směr :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
68965
17.12.15 10:00

Mně zas jednobarevná černá čepice přijde fajn na manžela, ale školkovou holčičku ráda oblékám poněkud veseleji. Nemám ráda aplikace ala mimibazar, ale mezi nimi a jednobarevnou černou je ještě hooodně dlouhá stupnice vkusu a nevkusu. Každopádně se debata stočila opravdu zajímavým směrem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.12.15 10:10

@ugluk Já to myslela nejdřív tak, že na černé není aspoň vidět divný vzorek, ale ta jak jsem sem hodila teď naposled je růžová, a přesto mi přijde pěkná. Ale uměla by takové „tvořilka“? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 10:13
@Mirka Dušínová píše:
Nevím kdo je pan Hruška, ale moje čepice nejsou háčkované, ale pletené. Je vidět, že jsi obyčejný český knedlík, který si myslí, že když si koupí něco v Hmku nebo v Tescu, tak má něco extra. Jakákoliv opravdu drahá a kvalitní práce je dělaná ručně, jednotlivcem a v malém množství, takže je založená na stejném principu, jako zde kritizovaná domácí výroba. :*

Tos mi to nandala Dušínová, ale beztak ti to poradil Timur nebo někdo z jeho party, ten má takový hovězí nápady. A s tou ruční výrobou taky. K soudu bych to moc nedával, ještě by mohli zavolat sociálku a podívat se na to, jestli to není prznění dětí. Oblékat děti do toho. Navíc by podle pouličních kamer zjistili, že celý dvě hodiny, než jsi ztrátu zaregistrovala, tak jsi čuměla do mobilu a bonzovala Dlouhému Bidlu, co ukuli Šípy v klubovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
17.12.15 10:16

@Litta tak tvořilka z mimibazaru možná, ale na tu to bude málo divoké, šikovná pletařka by to samozřejmě zvládla.
A mně se na tom háčkování vzorek líbí, právě proto to dělám, ale jak píšu, stupnice je velmi široká, co mi přijde super a co už teda fakt kýč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
17.12.15 10:18

Každopádně vzhledem k tomu, že mé čepice se nekradou, asi budou echt kýčové a nikdo je nechce :mrgreen: (ve skutečnosti tak první dva roky zabíraly šňůrky a pak už dceři došlo, že když ji zahodí, bude jí zima)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
17.12.15 10:24

Ja jsem jednou nasla cepici v obchode byla pekna hackovana, kolem cepice proslo nekolik lidi ja jsem ji zvedla a chtela odnest na info kdyby ji maminka hledala a nez jsem tam dosla tak me odchytla maminka ktere cepice patrila a zacala na me rvat, ze jsem si ji chtela nechat pro svou dceru a blabla tak jsem se pani snazila vysvetlit ze to neni pravda…Byla sprosta a jecela tak jsem se otocila a sla…cepice a ostatni veci uz nesbiram… :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek