Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mirka Dušínová píše:
Dobrý večer, jsem si vědoma toho, že je to výkřik do tmy, ale možná že se tu potrefená husa najde. K věci. Moje dítě sundává a hází čepice z kočárku, v inkriminované chvíli to nepostřehnu, ale za dvě hodiny jdu domů stejnou cestou a po čepici ani vidu. Nekraďte cizí čepice, maminka možná půjde stejnou cestou a čepici najde. Štve mě to, byly to i čepice, které jsem dětem pletla sama
a to samé s rukavicemi.. hlavně s jednou - nechápu k čemu je lidem jedna rukavice že ji nenechají ležet nebo nedají nějak bokem… málokdy když se vracím s malým stejnou trasu tak ji tam najdu - asi se tu potuluje hejno matek s jednorukými dětmi, které si je berou…a nebo to nechápu ![]()
Botu uz jsme tez ztratili, nastesti jsme se courali a pani jdouci stejnym smerem zkusene mrkla do kocaru a nahlasila, ze botu mame tamhle o kus vys ![]()
A opravdu nechapu, jak muze nekdo vzit cepici ci dokonce plysaka, me by to v zivote nenapadlo. Zaprvy je to cizi, neni to moje, za druhy to patri diteti, za treti hygiena…
@Rozárka78 tak co si budem povidat cesi jsou na toto experti… netvrdim ze v jinych statech se nikdy nic neukradne, ale tady je to snad v povaze…
jak znelo to motto co se driv pouzivalo? Kdo nekrade denně alespon hodinu, okrada svou rodinu ![]()
@jdukolem píše:
a to samé s rukavicemi.. hlavně s jednou - nechápu k čemu je lidem jedna rukavice že ji nenechají ležet nebo nedají nějak bokem… málokdy když se vracím s malým stejnou trasu tak ji tam najdu - asi se tu potuluje hejno matek s jednorukými dětmi, které si je berou…a nebo to nechápu
Mne se tohle stava s ponozkama. Dam je v paru do pracky a pak tam ta druha neni. Fak nechapu, proc to ta pracka dela a k cemu ji je jedna ponožka ![]()
U nás teda čepice ne, ale my přišli o boty
nejstarší syn měl v pátek jako obvykle trénink fotbalovej, v šatně bylo hodně lidí, já tam s miminem, takže honem honem, a v tramvaji, asi po 45 minutách až, jsme zjistila, že se zapomněl přezout z kecek do zimních bot, a mašíruje si to v keckách
tak jsme psala trenérovi, a prý odcházel skoro poslední, a žádný boty tam nebyly, ať zavolám do tý haly, taky že žádný bot neviděli, na úterním tréninu jsme se ptali ostatních rodičů, jeslti v nich omylem neodešel někdo, kdo měl třeba svoje boty v batohu, ale ne…takže naše zapomenutý, ani ne 2 m+síce starý boty, si patrně někdo z rodičů sbalil pro svoje dítě
jelikož během tréninku byla šatna zamčená, a při zamykání je tam trenér neviděl už. takže dost přemýšlím, jeslti tam bude ještě chodit…jeho to moc baví, ale chodit s dítětem zlodějů do kroužku
a za rok a půl jim začnou i soustředění, a čekat která straka mu tam co ukradne… ![]()
@Rozárka78 píše:
Mne se tohle stava s ponozkama. Dam je v paru do pracky a pak tam ta druha neni. Fak nechapu, proc to ta pracka dela a k cemu ji je jedna ponožka
tak doma je to jasný..tam si je bere skřítek ponožkožrout obecný.. ten u nás bydlí taky
@slavuska1 Taky to mohl byt trener. Jestli ma mensi nozku, mohl je vzit i pro sebe… ![]()
@Rozárka78 píše:
@pikola A z kolika zemi mas srovnani??? To vsude ztracite deku?
jsou lidi, co cestuji…
a jinak ono je to vazne rozdil. ja to vidim taky
nerikam, ze vsichni v CR kradou a v zahranici nikdo. to fakt ne
hajzlici jsou vsude, ale obecne v prumeru je rozdil v pristupu dost velky.
@Ali-Ali To me fqkt bavi. Clovek nedava pozor na sve veci a nasledne okoli nazyva zlodeji ![]()
Příspěvek upraven 17.12.15 v 00:10
To jako je myšlený vážně?
nám vypadla čepice před cca 2 týdny, zpátky jsme zapomněli jít stejnou cestou a upřimně, jestli jí zužitkuje někdo jinej, proč né… a jo, mrzí mě to, byla od tety v sadě s nákrčníkem, ale vzhledem k tomu, jak lilo a že to bylo věčer, tak kdo ví kdo všechmo na ní šlápl, nebo jí přejel kočárkem, tak jí přeju, aby z ní mělo „radost“ nějáké děcko, než aby jí někdo hodil do koše…
@Chocoloco2 píše:
Ale to je jako o rukavicich, take je decka hazou z kocaru a neverim, ze to nekdo krade.
Treba je fakt cepice pekna, mas recht, ze individualni vkus neni predmetem diskuze, ale nevsimnes si, ze ti dite nema dve hodiny cepicku?
Hele moje osobní zkusenost je, ze jedna rukavice od kongů, zůstane na stromě, na lavičce atd., kolikrát jsme našli, ale moje origoš super pletené čepice, ani prd…kdo to nosí…kdo dá dítěti kradenou čepici ![]()
@Mirka Dušínová Jak kradenou? On ji diteti vzal nekdo z hlavy?!
Ale to je jako o rukavicich, take je decka hazou z kocaru a neverim, ze to nekdo krade.
Treba je fakt cepice pekna, mas recht, ze individualni vkus neni predmetem diskuze, ale nevsimnes si, ze ti dite nema dve hodiny cepicku?